KAYMAKAM YÜKSEL KARA ONLARI DA UNUTMADI

İlçeler 11.04.2024 - 04:16, Güncelleme: 11.04.2024 - 04:16
 

KAYMAKAM YÜKSEL KARA ONLARI DA UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca'da devlet kurumlarının eşgÜdüm içesinde çalışması ve ilçenin asayiş ve güvenliğinin yansıra sağlığından, eğitiminden, üretimine ve ticaretine varana kadar Darıca ve Darıcalılar ile ilgili olan her şeyi kendisine dert edinip çözüm bulmaya çalıştığı için ilçe halkının sevgsini ve güveninin kazanan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bayram boyunca da yine onlarla hep beraberdi.. Bayramın ilk günü ilçe bayramlaşmasına katıldıktan sonra şehitlik ziyareti yaptı ve hemen akabinde şehit ailelerini ziyaret ederek acı ve hüzünlerini paylşarak bayrmalarını kutladı.. Yüksel Kara daha sonra karakolları ve İtfaiye teşkilatını ziyaret ederek bayramda çalışan personellerin, bayramını kutladıktan sonra Darıca Farabi Hastanesine geçerek yatılı hastları ziyaret etti ve  kendilerine moral vererek bayramlarını kutladı.. Darıca İlçe Kaymakamlığı bu ziyaret için yaptığı açıklamada şu bilgiyi paylaştı; "Kaymakamımız Yüksel Kara ,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile birlikte; Ramazan Bayramı münasebetiyle, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede tedavi altında bulunan vatandaşlar, hasta yakınları ve görevi başındaki sağlık çalışanlarıyla bayramlaşan Kaymakamımız Kara, bu mübarek bayram gününde hastanede olmak zorunda kalan tüm vatandaşlarımızın ve bizlerin sağlığı için her şartta görevini layıkıyla yerine getiren sağlık personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı."  
KOCAELİ HABERİ

Darıca'da devlet kurumlarının eşgÜdüm içesinde çalışması ve ilçenin asayiş ve güvenliğinin yansıra sağlığından, eğitiminden, üretimine ve ticaretine varana kadar Darıca ve Darıcalılar ile ilgili olan her şeyi kendisine dert edinip çözüm bulmaya çalıştığı için ilçe halkının sevgsini ve güveninin kazanan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bayram boyunca da yine onlarla hep beraberdi..

Bayramın ilk günü ilçe bayramlaşmasına katıldıktan sonra şehitlik ziyareti yaptı ve hemen akabinde şehit ailelerini ziyaret ederek acı ve hüzünlerini paylşarak bayrmalarını kutladı..

Yüksel Kara daha sonra karakolları ve İtfaiye teşkilatını ziyaret ederek bayramda çalışan personellerin, bayramını kutladıktan sonra Darıca Farabi Hastanesine geçerek yatılı hastları ziyaret etti ve  kendilerine moral vererek bayramlarını kutladı..

Darıca İlçe Kaymakamlığı bu ziyaret için yaptığı açıklamada şu bilgiyi paylaştı;

"Kaymakamımız Yüksel Kara ,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile birlikte; Ramazan Bayramı münasebetiyle, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede tedavi altında bulunan vatandaşlar, hasta yakınları ve görevi başındaki sağlık çalışanlarıyla bayramlaşan Kaymakamımız Kara, bu mübarek bayram gününde hastanede olmak zorunda kalan tüm vatandaşlarımızın ve bizlerin sağlığı için her şartta görevini layıkıyla yerine getiren sağlık personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.