KAYMAKAM ÖNAL'DAN CHP ÇAYIROVA'YA ZİYARET

Sağlık 09.11.2022 - 18:02, Güncelleme: 09.11.2022 - 18:02
 

KAYMAKAM ÖNAL'DAN CHP ÇAYIROVA'YA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Çayırova'ya yeni atanan Kaymakam Ahmet Önal geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ak parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaretinin ardından bugün de CHP Çayırova İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş çok kalabalık bir gurupla karşılayıp misafir ettikleri Kaymakam Öanal'ın bu ziyaretini, sosyal medya sayfasından "Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe binamıza gelerek bizleri ziyaret eden Çayırova Kaymakamı’mız Sn. Ahmet Önal’a ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için çok teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova'ya yeni atanan Kaymakam Ahmet Önal geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ak parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaretinin ardından bugün de CHP Çayırova İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi..

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş çok kalabalık bir gurupla karşılayıp misafir ettikleri Kaymakam Öanal'ın bu ziyaretini, sosyal medya sayfasından "Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe binamıza gelerek bizleri ziyaret eden Çayırova Kaymakamı’mız Sn. Ahmet Önal’a ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için çok teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
Bir 15 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.