KATIRCIOĞLU'NA ÇAYIROVA’DA DESTEK SÖZÜ

Siyaset 25.05.2023 - 12:33, Güncelleme: 25.05.2023 - 12:33
 

KATIRCIOĞLU'NA ÇAYIROVA’DA DESTEK SÖZÜ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Çayırova’da mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Katırcıoğlu, “Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleriyle ilgili Çayırova’da vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Özgürlük ve İnönü Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Katırcıoğlu ardından Akse Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. ÇAYIROVA’DA ERDOĞAN’A DESTEK SÖZÜ Çayırova’da gerçekleştirdiği toplantıları yoğun katılımla gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, sohbet ettiği vatandaşlardan Erdoğan’a destek sözü aldı. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacaklarını ifade eden vatandaşlar, “Doğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan” diyerek desteklerini dile getirdi. “SANDIKLARA SIKI SIKIYA SAHİP ÇIKACAĞIZ” AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “14 Mayıs’ta sergilediğimiz iradeyi, bu sefer çok daha güçlü bir şekilde, 28 Mayıs’ta sandığa yansıtmamız gerekiyor. Rehavete asla kapılmayacağız. Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Kocaeli’mize, Türkiye’mize kazandırdığımız hizmetlerin devamı için tüm hemşerilerimizden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Çayırova’da mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Katırcıoğlu, “Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleriyle ilgili Çayırova’da vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Özgürlük ve İnönü Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Katırcıoğlu ardından Akse Mahallesi gençleriyle bir araya geldi.

ÇAYIROVA’DA ERDOĞAN’A DESTEK SÖZÜ

Çayırova’da gerçekleştirdiği toplantıları yoğun katılımla gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, sohbet ettiği vatandaşlardan Erdoğan’a destek sözü aldı. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacaklarını ifade eden vatandaşlar, “Doğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan” diyerek desteklerini dile getirdi.

“SANDIKLARA SIKI SIKIYA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “14 Mayıs’ta sergilediğimiz iradeyi, bu sefer çok daha güçlü bir şekilde, 28 Mayıs’ta sandığa yansıtmamız gerekiyor. Rehavete asla kapılmayacağız. Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Kocaeli’mize, Türkiye’mize kazandırdığımız hizmetlerin devamı için tüm hemşerilerimizden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.