KARAOSMANOĞLU ÇAYIROVA'DA HASRET GİDERDİ

Siyaset 28.04.2023 - 06:42, Güncelleme: 28.04.2023 - 06:42
 

KARAOSMANOĞLU ÇAYIROVA'DA HASRET GİDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi ve önceki Dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmlarına katılmak için geldiği Çayırova'da, Ak Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Programlarım kapsamında, Kocaeli İl Başkan yardımcısı Engin Güzel, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa ve Teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ve vatandaşlar ile sohbette bulunup hal hatırlarını sordu.. Vatandaşların Karaosmanoğlu'na yakın ilgileri ve tanıyıp özleyenlerinde kendisini kucaklaması dikkatlerden kaçmadı.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi ve önceki Dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmlarına katılmak için geldiği Çayırova'da, Ak Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Programlarım kapsamında, Kocaeli İl Başkan yardımcısı Engin Güzel, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa ve Teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ve vatandaşlar ile sohbette bulunup hal hatırlarını sordu..

Vatandaşların Karaosmanoğlu'na yakın ilgileri ve tanıyıp özleyenlerinde kendisini kucaklaması dikkatlerden kaçmadı.
Bir 7 kişi, palto, takım elbise ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.