KARAMÜRSEL CHP ŞAHLANDI ''GÖLGE BAŞKANLIK İSTEMİYORUZ''

Siyaset 12.02.2024 - 09:41, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:41
 

KARAMÜRSEL CHP ŞAHLANDI ''GÖLGE BAŞKANLIK İSTEMİYORUZ''

KOCAELİ HABERİ
Karamürsel’de, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak’ında de bulunduğu 168 kişi için rozet takma töreni düzenlendi. Karamürsel’de Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın etrafında kenetlenerek CHP’ye katılan 168 kişi için CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda üye katılım töreni çok sayıda Karamürselli de katıldı. Karamürsel’de, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan’ında bulunduğu 168 kişi için rozet takma töreni düzenlendi. Törene CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Salman, Olgu Denizoğlu Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz katıldılar. Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen üye katılım töreninde konuşan Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık; ”Bugün Karamürsel Tarihi günlerinden birini yaşıyor. Karamürsel’in gençleri omuz omuza, el ele birlikte çalışmak için aramıza katılıyor. Hepinize yürekten teşekkür ederim. Biz sevgi ekip sevgi biçerek ve rotamızdan şaşmadan yolumuza devam edeceğiz.  Karamürsel gölge başkanlıkla, çift başlılıkla, mevcut durum devam ettirilerek asla yönetilemez. Karamürsel gölge başkanlıkla, Karamürsel çift başlılıkla, Karamürsel mevcut durum devam ettirilerek, düzen bozulmasın taktikleri ile asla yönetilemez.  Karamürsel’e yeni bir anlayış, yeni bir ruh, yeni bir bakış açısı gerekiyor. Çalışan bir başkan ve ekip gerekiyor..” Dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı: “Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe örgütüne bugün güç katan dostlarımız ile beraber artık Karamürsel’de yeni bir denklem yaratıyoruz. Ve Karamürsel’i bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile tanıştıracağız" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Karamürsel’de, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak’ında de bulunduğu 168 kişi için rozet takma töreni düzenlendi.

Karamürsel’de Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın etrafında kenetlenerek CHP’ye katılan 168 kişi için CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda üye katılım töreni çok sayıda Karamürselli de katıldı. Karamürsel’de, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan’ında bulunduğu 168 kişi için rozet takma töreni düzenlendi.

Törene CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Salman, Olgu Denizoğlu Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz katıldılar.
Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen üye katılım töreninde konuşan Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık; ”Bugün Karamürsel Tarihi günlerinden birini yaşıyor. Karamürsel’in gençleri omuz omuza, el ele birlikte çalışmak için aramıza katılıyor. Hepinize yürekten teşekkür ederim. Biz sevgi ekip sevgi biçerek ve rotamızdan şaşmadan yolumuza devam edeceğiz.  Karamürsel gölge başkanlıkla, çift başlılıkla, mevcut durum devam ettirilerek asla yönetilemez. Karamürsel gölge başkanlıkla, Karamürsel çift başlılıkla, Karamürsel mevcut durum devam ettirilerek, düzen bozulmasın taktikleri ile asla yönetilemez.  Karamürsel’e yeni bir anlayış, yeni bir ruh, yeni bir bakış açısı gerekiyor. Çalışan bir başkan ve ekip gerekiyor..” Dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı: “Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe örgütüne bugün güç katan dostlarımız ile beraber artık Karamürsel’de yeni bir denklem yaratıyoruz. Ve Karamürsel’i bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile tanıştıracağız" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.