KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI HALEN İSMAİL YILDIRIM !?

Siyaset 12.04.2024 - 06:40, Güncelleme: 12.04.2024 - 07:24
 

KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI HALEN İSMAİL YILDIRIM !?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz yucak
Ak Parti'nin Karamürsel'de mevcut başkan İsmail yıldırım'ın yerine belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya'yı aday göstereceğini, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sekiz ay önce yazmıştım ve aday gösterildi.. Ak Partinin Karamürsel'de seçimi kaybetme riskinin olduğunu ve CHP adayı Ahmet Çalık'ın kazanma şansının yüksek olduğunu da yine 31 Mart 2024 seçim gününden bir ay önce yazmıştım ve kaybetti.. Ak Parti kocaeli'den beni arayıp "Karamürsel bizim kalemiz, orada seçim kaybetmeyiz" diyen arkadaşlarımı da "Karamürsel'de sanayi yok, fabrika yok, üretim yok. Orada herkes emekli ve siz emeklileri 10 nin lira ile geçinmeye mahkum bıraktınız. Tepkileri farklı olacak" demiştim.. Neyse sonuçta Ak Parti Karamürsel'de seçimi kaybetti ama Karamürsel'in Ak Partili eski belediye başkanı İsmail yıldırım ise siyasi dehasından faydanılmak için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından, "siyaset danışmanlığı" görevine getirilerek kendisine makam odası ve araç tahsis edildi.. Bugün bu konu üzerine bir haber yapmak için Karamürsel Belediyesinin siyasi tarihçesini öğrenmek amacıyla, Belediyenin resmi web sayfası olan www.karamursel.bel.tr sitesini girip "Başkanımız" sayfasını tıkladığımda, belediye başkanı olarak karşımda kocaman bir fotoğrafı ve ismi ile eski başkan İsmail Yıldırım'ı görünce şok oldum.. Seçimi kazanıp Karamürsel Belediye Başkanı olan CHP'li Ahmet Çalık, seçimin üzerinden 12 gün geçmesine rağmen belediyenin resmi sitesine kendisini "Belediye Başkanı" olarak kaydettirememiş ve eski başkan İsmail Yıldırım halen Karamürsel Belediye Başkanı olarak gözüküyor.. Bu şaşkınlığım karşısında "Ak Parti karamürsel'de seçimi nasıl ve niye kaybetti" başlıklı haberim gitti ve yerine "KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI HALEN İSMAİL YILDIRIM !?" manşeti ile bu haber geldi.. Acaba CHP'nin seçim kazandığı diğer ilçe olan Derince'de durum ne diye Derince Belediyesinin resmi sitesini tıkladığımda ise seçimi kazanan CHP'li yeni belediye başkanı Av. Sertif Gökçe'nin kocaman bir foğrafı eşliğinde "TEŞEKKÜRLER DERİNCE" mesajını gördüm ve "işte olay bu" dedim..     Bu haberimizden sonra Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık muhtemelen bugün hemen İsmail Yıldırım'ın fotoğrafını kaldırtıp, kendi fotoğrafını koydurtacak. Ama biz yine de "bu hızlı iletişim çağında 12 gün çok uzun bir zaman sayın Başkan" eleştirimiz yapmış olduk..  Ahmet Çalık'ın Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini devraldığı törende konuşan İsmail Yıldırım “Adam bizi yendi” demişti. Evet sayın Yıldırım Adam sizi yendi ama halen galibiyetini belediye sitesinden tescilletmemiş.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz yucak

Ak Parti'nin Karamürsel'de mevcut başkan İsmail yıldırım'ın yerine belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya'yı aday göstereceğini, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sekiz ay önce yazmıştım ve aday gösterildi..

Ak Partinin Karamürsel'de seçimi kaybetme riskinin olduğunu ve CHP adayı Ahmet Çalık'ın kazanma şansının yüksek olduğunu da yine 31 Mart 2024 seçim gününden bir ay önce yazmıştım ve kaybetti..

Ak Parti kocaeli'den beni arayıp "Karamürsel bizim kalemiz, orada seçim kaybetmeyiz" diyen arkadaşlarımı da "Karamürsel'de sanayi yok, fabrika yok, üretim yok. Orada herkes emekli ve siz emeklileri 10 nin lira ile geçinmeye mahkum bıraktınız. Tepkileri farklı olacak" demiştim..

Neyse sonuçta Ak Parti Karamürsel'de seçimi kaybetti ama Karamürsel'in Ak Partili eski belediye başkanı İsmail yıldırım ise siyasi dehasından faydanılmak için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından, "siyaset danışmanlığı" görevine getirilerek kendisine makam odası ve araç tahsis edildi..

Bugün bu konu üzerine bir haber yapmak için Karamürsel Belediyesinin siyasi tarihçesini öğrenmek amacıyla, Belediyenin resmi web sayfası olan www.karamursel.bel.tr sitesini girip "Başkanımız" sayfasını tıkladığımda, belediye başkanı olarak karşımda kocaman bir fotoğrafı ve ismi ile eski başkan İsmail Yıldırım'ı görünce şok oldum..

Seçimi kazanıp Karamürsel Belediye Başkanı olan CHP'li Ahmet Çalık, seçimin üzerinden 12 gün geçmesine rağmen belediyenin resmi sitesine kendisini "Belediye Başkanı" olarak kaydettirememiş ve eski başkan İsmail Yıldırım halen Karamürsel Belediye Başkanı olarak gözüküyor..

Bu şaşkınlığım karşısında "Ak Parti karamürsel'de seçimi nasıl ve niye kaybetti" başlıklı haberim gitti ve yerine "KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI HALEN İSMAİL YILDIRIM !?" manşeti ile bu haber geldi..

Acaba CHP'nin seçim kazandığı diğer ilçe olan Derince'de durum ne diye Derince Belediyesinin resmi sitesini tıkladığımda ise seçimi kazanan CHP'li yeni belediye başkanı Av. Sertif Gökçe'nin kocaman bir foğrafı eşliğinde "TEŞEKKÜRLER DERİNCE" mesajını gördüm ve "işte olay bu" dedim..    

Bu haberimizden sonra Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık muhtemelen bugün hemen İsmail Yıldırım'ın fotoğrafını kaldırtıp, kendi fotoğrafını koydurtacak. Ama biz yine de "bu hızlı iletişim çağında 12 gün çok uzun bir zaman sayın Başkan" eleştirimiz yapmış olduk.. 

Ahmet Çalık'ın Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini devraldığı törende konuşan İsmail Yıldırım “Adam bizi yendi” demişti. Evet sayın Yıldırım Adam sizi yendi ama halen galibiyetini belediye sitesinden tescilletmemiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.