JANDARMADAN KOCAELİ'DE NARKOTİK OPERASYONU

Asayiş 21.02.2023 - 16:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 16:18
 

JANDARMADAN KOCAELİ'DE NARKOTİK OPERASYONU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonlar sonucunda Kartepe'de iki şahsın evinde yapılan aramada yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yayınladığı yazılı açıklama: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar neticesinde; 20 Şubat 2023 tarihinde, Kartepe İlçesinde icra edilen operasyon neticesinde, (2) iki şahsın evinde yapılan aramada, (1300) Gram Esrar, (55) Gram Kenevir Tohumu ve (3) Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ele geçirilmiş olup, olay şüphelileri hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonlar sonucunda Kartepe'de iki şahsın evinde yapılan aramada yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi

İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yayınladığı yazılı açıklama:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar neticesinde; 20 Şubat 2023 tarihinde, Kartepe İlçesinde icra edilen operasyon neticesinde, (2) iki şahsın evinde yapılan aramada, (1300) Gram Esrar, (55) Gram Kenevir Tohumu ve (3) Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ele geçirilmiş olup, olay şüphelileri hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.