İYİ PARTİLİLER GEBZE'Yİ ABLUKA ALTINA ALDILAR

Siyaset 27.04.2023 - 17:07, Güncelleme: 27.04.2023 - 17:07
 

İYİ PARTİLİLER GEBZE'Yİ ABLUKA ALTINA ALDILAR

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız ve Hasan Sır, Gebze’de sokak sok dolaştı. Gördüğü ilgiden memnun olan İYİ Partililer birbirlerine “Gebze İYİ Parti diyor” dediler.  Seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti’nin aday adayları İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) düzenlediği programlar çerçevesinde ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşıyor. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız da yine Milletvekili Adayı Hasan Sır’la birlikte Gebze’deydi. İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve parti yöneticileriyle birlikte Gebze’de esnaf ziyareti yapan, ev ev dolaşan ve birçok kişiye parti rozeti takan İYİ Partililer, Gebze’deki ilgiden memnun kaldılar. İYİ Partililer, “Gebze İYİ Parti diyor” dediler.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız ve Hasan Sır, Gebze’de sokak sok dolaştı. Gördüğü ilgiden memnun olan İYİ Partililer birbirlerine “Gebze İYİ Parti diyor” dediler. 

Seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti’nin aday adayları İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) düzenlediği programlar çerçevesinde ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşıyor. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız da yine Milletvekili Adayı Hasan Sır’la birlikte Gebze’deydi. İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve parti yöneticileriyle birlikte Gebze’de esnaf ziyareti yapan, ev ev dolaşan ve birçok kişiye parti rozeti takan İYİ Partililer, Gebze’deki ilgiden memnun kaldılar. İYİ Partililer, “Gebze İYİ Parti diyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.