İYİ PARTİ KOCAELİ'DEN ANKARA ÇIKARMASI

Siyaset 15.05.2025 - 17:56, Güncelleme: 15.05.2025 - 17:56
 

İYİ PARTİ KOCAELİ'DEN ANKARA ÇIKARMASI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Teşkilatından Lozan Parkı’na Güçlü Katılım: “Cumhuriyet’e Sahip Çıkıyoruz 14 Mayıs 2025, Ankara, İYİ Parti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, 14 Mayıs 2025 tarihinde Lozan Parkı’nda gerçekleşen grup toplantısına damgasını vurdu. Toplantıya Kocaeli İl Başkanlığı da büyük bir katılım göstererek, partinin Cumhuriyet ve demokrasiye olan bağlılık mesajlarını Ankara'dan duyurdu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı ve teşkilat üyeleri, binlerce partiliyle birlikte Lozan Parkı’na gelerek, Cumhuriyet'in kurucu değerlerine sahip çıkmak için meydanlarda yer aldı. Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Mutlu Sarı ve partililer, bu önemli günde bir araya geldi. Toplantıda, “Lozan, bu milletin bağımsızlık mührüdür. Biz de o tapunun yılmaz bekçileriyiz” mesajı güçlü bir şekilde verildi. Toplantının ardından İYİ Parti teşkilatları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygı duruşunda bulunmak üzere Anıtkabir’i ziyaret etti. Kocaeli İl Başkanlığı, bu ziyaretin sadece geçmişe bir vefa değil, geleceğe bir yemin olduğunu vurguladı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu karanlık günlere karşı, partilerinin milletin iradesini ve vicdanını savunmaya devam edeceğini belirtti. “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözünü yeniden hatırlatan Dervişoğlu, İYİ Parti'nin Cumhuriyet değerlerini ve demokrasiye olan bağlılığını yineledi. Kocaeli İl Başkanı Şirin, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün burada sadece bir siyasi hareketin değil, Cumhuriyet’in yılmaz bekçilerinin sesi olduk. Kocaeli olarak bu mücadelede her zaman ön saflarda yer alacağız” dedi. İYİ Parti, bu toplantı ve ziyaretle, Türkiye'nin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması için verdikleri mücadelenin simgesel bir adımını attı. Kocaeli’nin katılımı, İYİ Parti'nin sadece bir ilde değil, tüm Türkiye genelinde güçlü bir birliktelik oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatından Lozan Parkı’na Güçlü Katılım: “Cumhuriyet’e Sahip Çıkıyoruz

14 Mayıs 2025, Ankara, İYİ Parti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, 14 Mayıs 2025 tarihinde Lozan Parkı’nda gerçekleşen grup toplantısına damgasını vurdu. Toplantıya Kocaeli İl Başkanlığı da büyük bir katılım göstererek, partinin Cumhuriyet ve demokrasiye olan bağlılık mesajlarını Ankara'dan duyurdu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı ve teşkilat üyeleri, binlerce partiliyle birlikte Lozan Parkı’na gelerek, Cumhuriyet'in kurucu değerlerine sahip çıkmak için meydanlarda yer aldı. Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Mutlu Sarı ve partililer, bu önemli günde bir araya geldi. Toplantıda, “Lozan, bu milletin bağımsızlık mührüdür. Biz de o tapunun yılmaz bekçileriyiz” mesajı güçlü bir şekilde verildi.

Toplantının ardından İYİ Parti teşkilatları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygı duruşunda bulunmak üzere Anıtkabir’i ziyaret etti. Kocaeli İl Başkanlığı, bu ziyaretin sadece geçmişe bir vefa değil, geleceğe bir yemin olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu karanlık günlere karşı, partilerinin milletin iradesini ve vicdanını savunmaya devam edeceğini belirtti. “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözünü yeniden hatırlatan Dervişoğlu, İYİ Parti'nin Cumhuriyet değerlerini ve demokrasiye olan bağlılığını yineledi.

Kocaeli İl Başkanı Şirin, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün burada sadece bir siyasi hareketin değil, Cumhuriyet’in yılmaz bekçilerinin sesi olduk. Kocaeli olarak bu mücadelede her zaman ön saflarda yer alacağız” dedi.

İYİ Parti, bu toplantı ve ziyaretle, Türkiye'nin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması için verdikleri mücadelenin simgesel bir adımını attı. Kocaeli’nin katılımı, İYİ Parti'nin sadece bir ilde değil, tüm Türkiye genelinde güçlü bir birliktelik oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.