İYİ PARTİ KOCAELİ BAŞKANI ACUR TARİHİNİ ÇOCUKLARDAN DİNLEDİ

Siyaset 31.05.2023 - 21:13, Güncelleme: 31.05.2023 - 21:13
 

İYİ PARTİ KOCAELİ BAŞKANI ACUR TARİHİNİ ÇOCUKLARDAN DİNLEDİ

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 genel seçim çalışmalarından yorgun düşen İYİ Parti Kocaeli'nin Gebzeli il başkanı Nusret Acur, Gebze'de ki ekibinde yer alan il başkan yardımcısı Av. Burak Aytaş, milletvekili adayı Özhan Öztürk, Gebze Belediye Meclis üyesi Birol Birol Elüstü, Aydemir Özcan, Buğra Yiğit Kılıç ve Recep Ekinci ile birlikte gezmeye gitti.. Nusret Acur kendilerine "Rotasızlar" gurubu adını da veren arkadaşları ile birlikte İstanbul Sabiha Gökçen havaalanından Van'a uçtular. "Rota Van" diye yola çıkan İYİ Parti gezi ekibinin hafta sonunu Van'da geçirecekleri öğrenildi.. Van gölünde arkadaşları ile birlikte tekne gezisine katılan Nusret Acur ve arkadaşları daha sonra Bitlis'e geçerek Tatvan ve Ahlat'ı gezdiler. Başkan Acur, Ahlat ilçesinde bulunan tarihi Selçuklu mezarlığını ziyaret etti ve mezarlıkta bulunan ücret mukabili tarih anlatıcı çocuklardan, buranın tarihi hakkında bilgileri dinledi..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 genel seçim çalışmalarından yorgun düşen İYİ Parti Kocaeli'nin Gebzeli il başkanı Nusret Acur, Gebze'de ki ekibinde yer alan il başkan yardımcısı Av. Burak Aytaş, milletvekili adayı Özhan Öztürk, Gebze Belediye Meclis üyesi Birol Birol Elüstü, Aydemir Özcan, Buğra Yiğit Kılıç ve Recep Ekinci ile birlikte gezmeye gitti..

Nusret Acur kendilerine "Rotasızlar" gurubu adını da veren arkadaşları ile birlikte İstanbul Sabiha Gökçen havaalanından Van'a uçtular. "Rota Van" diye yola çıkan İYİ Parti gezi ekibinin hafta sonunu Van'da geçirecekleri öğrenildi..

Van gölünde arkadaşları ile birlikte tekne gezisine katılan Nusret Acur ve arkadaşları daha sonra Bitlis'e geçerek Tatvan ve Ahlat'ı gezdiler. Başkan Acur, Ahlat ilçesinde bulunan tarihi Selçuklu mezarlığını ziyaret etti ve mezarlıkta bulunan ücret mukabili tarih anlatıcı çocuklardan, buranın tarihi hakkında bilgileri dinledi..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.