İYİ PARTİ GEBZE SANDIKLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDI

Siyaset 07.05.2023 - 23:13, Güncelleme: 07.05.2023 - 23:13
 

İYİ PARTİ GEBZE SANDIKLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi düzenlenen "Seçim güvenliği ve sandık kurulu üyelerinin eğitim toplantısı"na katılım yüksek oldu.. Gebze Kültür Merkezi salonunda, İYİ Parti Kocaeli Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Evren'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Seçim güvenliği ve sandık kurulu üyelerinin eğitim toplantısı"na başta İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Yüksel Ercan olmak üzere çok sayıda partili ve İYİ Parti sandık görevlileri katılım sağladı.. 
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi düzenlenen "Seçim güvenliği ve sandık kurulu üyelerinin eğitim toplantısı"na katılım yüksek oldu..

Gebze Kültür Merkezi salonunda, İYİ Parti Kocaeli Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Evren'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Seçim güvenliği ve sandık kurulu üyelerinin eğitim toplantısı"na başta İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Yüksel Ercan olmak üzere çok sayıda partili ve İYİ Parti sandık görevlileri katılım sağladı.. 
Bir 1 kişi ve ders çalışıyor görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.