İYİ Parti Gebze Başkanı Av. Uğur Demir: ''Ayağını seven gelmesin''

Siyaset 11.11.2023 - 05:11, Güncelleme: 11.11.2023 - 05:11
 

İYİ Parti Gebze Başkanı Av. Uğur Demir: ''Ayağını seven gelmesin''

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti’de arka arkaya istifalar yaşanıyor. Bugün önce eski Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, sonra da Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem partiden ayrıldı. Erdem, istifa açıklamasında, İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara'da da aday çıkarma kararının, “iki ilin muhalefette kalmasını riske attığını” vurguladı. Aynı zamanda eski Merkez Bankası Başkanı olan Durmuş Yılmaz, X (eski adıyla Twitter) hesabından açıklama yaparak İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu ve serbestiyet sitesine konuşan Yılmaz, "İYİ Parti kurulurken varmak istediğimiz amaçlarla ilgili tüm beklentilerim sıfırlandı” dedi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir bu istifalar sonrasında sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Biz İyi Parti olarak, çıkmaz sokağın çıkmaz olduğunu anlamak için sonuna kadar yürümek zorunda bırakıldık ve dersimizi aldık. Liderimiz Meral Akşener’in izinde milletimizin emrinde hür ve müstakil yürüşüyümüzden vazgeçmeyeceğiz. Bu yol dikenli yoldur. Ayağını seven gelmesin!" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti’de arka arkaya istifalar yaşanıyor. Bugün önce eski Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, sonra da Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem partiden ayrıldı. Erdem, istifa açıklamasında, İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara'da da aday çıkarma kararının, “iki ilin muhalefette kalmasını riske attığını” vurguladı.

Aynı zamanda eski Merkez Bankası Başkanı olan Durmuş Yılmaz, X (eski adıyla Twitter) hesabından açıklama yaparak İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu ve serbestiyet sitesine konuşan Yılmaz, "İYİ Parti kurulurken varmak istediğimiz amaçlarla ilgili tüm beklentilerim sıfırlandı” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir bu istifalar sonrasında sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Biz İyi Parti olarak, çıkmaz sokağın çıkmaz olduğunu anlamak için sonuna kadar yürümek zorunda bırakıldık ve dersimizi aldık. Liderimiz Meral Akşener’in izinde milletimizin emrinde hür ve müstakil yürüşüyümüzden vazgeçmeyeceğiz. Bu yol dikenli yoldur. Ayağını seven gelmesin!" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.