İYİ PARTİ GEBZE BAŞKAN YARDIMCISI TEKİN YILMAZ'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 16.05.2023 - 00:16, Güncelleme: 16.05.2023 - 00:16
 

İYİ PARTİ GEBZE BAŞKAN YARDIMCISI TEKİN YILMAZ'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Gebze çarşı esnaflarından Tekin Yılmaz'ın Kayınpederi Ali Şahin yaşamını yitirdi.. Ali Şahin'in cenazesi 16-05-2023 salı günü (bugün) öğlen namazına müteakip Cumaköy merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Cumaköy mezarlığına defnedilecektir. Merhum Ali Şahin'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz  
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Gebze çarşı esnaflarından Tekin Yılmaz'ın Kayınpederi Ali Şahin yaşamını yitirdi..

Ali Şahin'in cenazesi 16-05-2023 salı günü (bugün) öğlen namazına müteakip Cumaköy merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Cumaköy mezarlığına defnedilecektir.

Merhum Ali Şahin'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.