İYİ PARTİ GEBZE ADAYI SADIK GÜVENÇ İLK YEKTA TÜRKER'E GİTTİ

Siyaset 17.11.2023 - 15:28, Güncelleme: 17.11.2023 - 15:28
 

İYİ PARTİ GEBZE ADAYI SADIK GÜVENÇ İLK YEKTA TÜRKER'E GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz TBMM Grup toplantısında elini havaya kaldırarak "İşte Gebze Belediye Başkan adayımız" diye ilan ettiği Sadık Güvenç, Gebze'de ilk ziyaretini, Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Türker Turizm Yönetim Kurulu başkanı ve Ak Parti Kocaeli önceki dönem il başkan yardımcısı Yekta Türker'e gerçekleştirdi.. Sadık Güvenç, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, ilçe başkan yardımcıları Ertan Uzel ve Semih Yılmaz ile Gebze Beledeiye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ile birlikte gerçekleştirdiği bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze’li İş adamı değerli kardeşim Yekta Türker’i iş yerinde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz TBMM Grup toplantısında elini havaya kaldırarak "İşte Gebze Belediye Başkan adayımız" diye ilan ettiği Sadık Güvenç, Gebze'de ilk ziyaretini, Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Türker Turizm Yönetim Kurulu başkanı ve Ak Parti Kocaeli önceki dönem il başkan yardımcısı Yekta Türker'e gerçekleştirdi..

Sadık Güvenç, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, ilçe başkan yardımcıları Ertan Uzel ve Semih Yılmaz ile Gebze Beledeiye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ile birlikte gerçekleştirdiği bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze’li İş adamı değerli kardeşim Yekta Türker’i iş yerinde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.