İYİ PARTİ GEBZE ADAYI SADIK GÜVENÇ ANKARA'YA ÇAĞRILDI

Siyaset 13.11.2023 - 16:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 16:16
 

İYİ PARTİ GEBZE ADAYI SADIK GÜVENÇ ANKARA'YA ÇAĞRILDI

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olması beklenen İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç, Ankara Genel Merkez çağrıldı.. Konu ile ilgili olarak Kocaeli Haberi Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a açıklama yapan Sadık Güvenç şunları söyledi; "İYİ Parti Gebze İl ve ilçe teşkilat tabanımızın teveccühleri sonrasında İl başkanımız Sn. Nusret Acur ve İlçe Başkanımız Sn. Uğur Demir ile yönetim kademesindeki değerli siyaset varkadaşlarımızın hakkımızda verdikleri olumlu görüş ve Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan'ın da desteği ile İYİ Parti Genel Merkezimizde oluşan kanaati ve Sn Genel Başkanımız Meral Akşener'in kararı ile Gebze Belediye Başkan adaylığımız uygun görülmüş. Genel Merkezimiz beni  Ankara'ya çağırdı. 15 Kasım 2023 tarihiğnde gerçekleşecek olan İYİ Parti TBMM Grup toplantsında san Genel Başkanımız bizim adaylığımız ilan ederek elimizi havaya kaldıracak inşallah. Gebzeli hemeşerilerimzin desteği ile 31 Mart 2024 Gebze Belediye Başkanlığı seçimleri İYİ Partinin zaferi iel sonuçlanacak" 
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olması beklenen İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç, Ankara Genel Merkez çağrıldı..

Konu ile ilgili olarak Kocaeli Haberi Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a açıklama yapan Sadık Güvenç şunları söyledi;

"İYİ Parti Gebze İl ve ilçe teşkilat tabanımızın teveccühleri sonrasında İl başkanımız Sn. Nusret Acur ve İlçe Başkanımız Sn. Uğur Demir ile yönetim kademesindeki değerli siyaset varkadaşlarımızın hakkımızda verdikleri olumlu görüş ve Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan'ın da desteği ile İYİ Parti Genel Merkezimizde oluşan kanaati ve Sn Genel Başkanımız Meral Akşener'in kararı ile Gebze Belediye Başkan adaylığımız uygun görülmüş. Genel Merkezimiz beni  Ankara'ya çağırdı. 15 Kasım 2023 tarihiğnde gerçekleşecek olan İYİ Parti TBMM Grup toplantsında san Genel Başkanımız bizim adaylığımız ilan ederek elimizi havaya kaldıracak inşallah. Gebzeli hemeşerilerimzin desteği ile 31 Mart 2024 Gebze Belediye Başkanlığı seçimleri İYİ Partinin zaferi iel sonuçlanacak" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.