İŞTE GEBZE'YE YENİ ATANAN GENÇ ÖĞRETMENLER

Röpotajlar 10.11.2022 - 08:09, Güncelleme: 10.11.2022 - 08:09
 

İŞTE GEBZE'YE YENİ ATANAN GENÇ ÖĞRETMENLER

KOCAELİ HABERİ
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen olarak Gebze ilçesine ataması yapılan genç isimler Gebze'de görev atandığı okullara giderek dersbaşı yaptılar. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan dün o yeni öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirerdi.  Mesleğe yeni başlamış genç öğretmenleri Milli Eğitim ve Eğitim Sistemleri üzerine bilgilendiren Şener Doğan yapmış olduğu kısa açıklamada "Gebze eğitim ailemize yeni katılan öğretmenlerimizle Milli eğitim bakanlığımızın idari yapısını konuştuk. Öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptık." bilgisini paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen olarak Gebze ilçesine ataması yapılan genç isimler Gebze'de görev atandığı okullara giderek dersbaşı yaptılar. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan dün o yeni öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirerdi. 

Mesleğe yeni başlamış genç öğretmenleri Milli Eğitim ve Eğitim Sistemleri üzerine bilgilendiren Şener Doğan yapmış olduğu kısa açıklamada "Gebze eğitim ailemize yeni katılan öğretmenlerimizle Milli eğitim bakanlığımızın idari yapısını konuştuk. Öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptık." bilgisini paylaştı..
Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.