İŞTE GEBZE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ

Spor 26.05.2023 - 13:50, Güncelleme: 26.05.2023 - 19:52
 

İŞTE GEBZE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fenerbahçeliler Derneğinin resmi kuruluş dilekçesi, Fenerbahçe Spor kulübü tarafından kabul edildi.. Gebzeli tanınmış futbolcu ve Feberbahçe taraftarı Sezer Çiçek o anları sosyal medyadan "Gebze Fenerbahçeliler Derneği kuruluşu için resmi yetki belgesini Fenerbahçe Spor kulübü derneklerden sorumlu müdürü sayın Asil Erkan beyden teslim aldık. Camiamıza ve Gebze’mize hayırlı olmasını diliyoruz." mesajı ile duyurdu.. İŞTE GEBZE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ Başkan: Ümit Sarıtoprak Başkan Vekili: Kenan Kocatepe Başkan Vekili: Fatih Işık Başkan Yardımcıları: Teoman Paçacı, Doğan Uzel, Özgür İshakoğlu, Zafer Aşık, Selçuk Özler Yönetim Kurulu Üyeleri; Özge Güzel, Cüneyt Zengin, İlkay Çakır, İdris Zengin, Sezer Çiçek, Enis Efendi, Cengiz Arslan
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fenerbahçeliler Derneğinin resmi kuruluş dilekçesi, Fenerbahçe Spor kulübü tarafından kabul edildi..

Gebzeli tanınmış futbolcu ve Feberbahçe taraftarı Sezer Çiçek o anları sosyal medyadan "Gebze Fenerbahçeliler Derneği kuruluşu için resmi yetki belgesini Fenerbahçe Spor kulübü derneklerden sorumlu müdürü sayın Asil Erkan beyden teslim aldık. Camiamıza ve Gebze’mize hayırlı olmasını diliyoruz." mesajı ile duyurdu..

İŞTE GEBZE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ
Başkan: Ümit Sarıtoprak
Başkan Vekili: Kenan Kocatepe
Başkan Vekili: Fatih Işık
Başkan Yardımcıları: Teoman Paçacı, Doğan Uzel, Özgür İshakoğlu, Zafer Aşık, Selçuk Özler
Yönetim Kurulu Üyeleri; Özge Güzel, Cüneyt Zengin, İlkay Çakır, İdris Zengin, Sezer Çiçek, Enis Efendi, Cengiz Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.