İŞTE CEMİL YAMAN'IN YEMİN TEKRARININ NEDENİ

Siyaset 02.06.2023 - 23:03, Güncelleme: 02.06.2023 - 23:35
 

İŞTE CEMİL YAMAN'IN YEMİN TEKRARININ NEDENİ

KOCAELİ, HABERİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi bugün resmen başladı. İlk oturumu en yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Geçici TBMM Başkanı olarak yönetiyor ve yeni dönem Milletvekillerinin, illerin alfabetik sıralamasına göre yemini ediyor.. 1 Kasım 2015 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili seçilen ve 2018 genel seçimlerinde de tekrar milletvekili seçilerek ikinci döneminin tamamlayan Cemil Yaman, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de aday gösterildi ve bugün milletvekilliğinin üçüncü dönemi için yemin etti.. Geçici Meclis Başkanı Devlet Bahçeli, yemin metnini eksik okuduğu gerekçesi ile Cemil Yaman'a yemin metnini tekrar okuttu. Cemil Yaman'ın yemin metnini neden eksik okuduğu merak edilirken, Cemil Yaman gazetemize genel yyaın yönetmeni Cengiz Yucak'a yaptığı açıklamada "Seçim çalışmalarının son günlerinde bir vatandaşımıza yaptığımız ev ziyaretinde cereyanda kaldım ve çok fena rüzgar aldım. Akabinde üşüme ve titreme ile grip geldi. Dört günden beri sürekli terleme ve halsizlik vardı. Doktor bu halimle yemin törenine gitmemem gerektiğini ve sağlık rmazereti raporu vereceğini söyledi ama ben kabul etmedim. Yemin için kürsüye çıktığımda da terleme ve titreme devam etti, bu da dikkat dağınıklığına neden oldu. Bu hafta sonu istirahat ettikten sonra Mecliste Ak Parti kapalı gurup toplantsı ile yeni dönem Bismillah diyeceğiz inşallah" dedi..      Kocaeli milletvekilimiz Cemil Yaman'a geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ, HABERİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi bugün resmen başladı. İlk oturumu en yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Geçici TBMM Başkanı olarak yönetiyor ve yeni dönem Milletvekillerinin, illerin alfabetik sıralamasına göre yemini ediyor..

1 Kasım 2015 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili seçilen ve 2018 genel seçimlerinde de tekrar milletvekili seçilerek ikinci döneminin tamamlayan Cemil Yaman, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de aday gösterildi ve bugün milletvekilliğinin üçüncü dönemi için yemin etti..

Geçici Meclis Başkanı Devlet Bahçeli, yemin metnini eksik okuduğu gerekçesi ile Cemil Yaman'a yemin metnini tekrar okuttu. Cemil Yaman'ın yemin metnini neden eksik okuduğu merak edilirken, Cemil Yaman gazetemize genel yyaın yönetmeni Cengiz Yucak'a yaptığı açıklamada "Seçim çalışmalarının son günlerinde bir vatandaşımıza yaptığımız ev ziyaretinde cereyanda kaldım ve çok fena rüzgar aldım. Akabinde üşüme ve titreme ile grip geldi. Dört günden beri sürekli terleme ve halsizlik vardı. Doktor bu halimle yemin törenine gitmemem gerektiğini ve sağlık rmazereti raporu vereceğini söyledi ama ben kabul etmedim. Yemin için kürsüye çıktığımda da terleme ve titreme devam etti, bu da dikkat dağınıklığına neden oldu. Bu hafta sonu istirahat ettikten sonra Mecliste Ak Parti kapalı gurup toplantsı ile yeni dönem Bismillah diyeceğiz inşallah" dedi..     

Kocaeli milletvekilimiz Cemil Yaman'a geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.