İŞTE AK PARTİNİN EN GENÇ ÜYESİ

Siyaset 04.06.2024 - 06:10, Güncelleme: 04.06.2024 - 06:10
 

İŞTE AK PARTİNİN EN GENÇ ÜYESİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti MKYK üyesi, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Ankara Milletvekili Adayı Cansın Yılmaz, Ak Parti Genel Merkezinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği parti için çalışma kampına 25 günlük beebeği ile katıldı.. Ak Partinin een genç üyesi olan 25 günlük bebeeğini Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile tanıştıran Cansın Yılmaz o anları sosyal medayadan "35 günlük bebeğim ile birlikte partimizin "İstişare ve Değerlendirme" kampında yerimizi aldık. Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etme yolunda var gücümüzle gayret etmeye devam edeceğiz. Sevdamız büyük, yolumuz uzun, yarınımız güçlü güzel kızım.." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti MKYK üyesi, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Ankara Milletvekili Adayı Cansın Yılmaz, Ak Parti Genel Merkezinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği parti için çalışma kampına 25 günlük beebeği ile katıldı..

Ak Partinin een genç üyesi olan 25 günlük bebeeğini Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile tanıştıran Cansın Yılmaz o anları sosyal medayadan "35 günlük bebeğim ile birlikte partimizin "İstişare ve Değerlendirme" kampında yerimizi aldık. Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etme yolunda var gücümüzle gayret etmeye devam edeceğiz. Sevdamız büyük, yolumuz uzun, yarınımız güçlü güzel kızım.." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.