İŞTE AK PARTİ KOCAELİ’DE DEĞİŞECEK BELEDİYE BAŞKANLARI

Siyaset 04.12.2023 - 18:29, Güncelleme: 04.12.2023 - 18:34
 

İŞTE AK PARTİ KOCAELİ’DE DEĞİŞECEK BELEDİYE BAŞKANLARI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli’nin 2024 yerel seçimlerinde hangi belediye başkanı ile yola devam edeceği, hangi belediye başkanının değişeceği ve değişecek belediye başkanının yerine hangi yeni ismin geleceği yavaş yavaş netleşmeye başladı.. Ak Parti Kocaeli ve Ankara siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgi ve duyumlara göre Kocaeli Büyükşehir’de Tahir Büyükakın’da karar kılınılırken, ve ilçelerde öngörülen durum şu şekilde; Karamürsel’de mevcut başkan İsmail Yıldırım tekrar aday gösterilmeyecek, yerine ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı Sait Mete’nin aday gösterilmesi fikri ağır basıyor.. Kandıra’da mevcut başkan Adnan Turan tekrar aday gösterilmeyecek, yerine aday adayı Yakup Karaarslan’ın aday gösterilmesi fikri ağır basıyor.. Derince’de mevcut başkan Zeki Aygün tekrar aday gösterilmeyecek, yerine KBB İstihdam Ofisi başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Öztekin Kaşukci’nin aday gösterilmesi fikri ağır basıyor.. Gölcük’de mevcut başkan Ali Yıldırım Sezer’in  tekrar devam etmesi bekleniyor.. Körfez’de mevcut başkan Şener Söğüt’ün tekrar devam etmesi bekleniyor.. Kartepe’de mevcut başkan Mustafa Kocaman’ın tekrar devam etmesi bekleniyor.. Başiskele’de tek aday olan mevcut başkan Yasin Özlü’nün tekrar devam etmesi bekleniyor.. Darıca’da mevcut başkan Muzaffer Bıyık’ın tekrar devam etmesi bekleniyor.. Gebze, İzmit, Çayırova  ve Dilovası’nda ise kimin aday gösterileceği konusunda istişare ve tartışmalar devam ediyor.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli’nin 2024 yerel seçimlerinde hangi belediye başkanı ile yola devam edeceği, hangi belediye başkanının değişeceği ve değişecek belediye başkanının yerine hangi yeni ismin geleceği yavaş yavaş netleşmeye başladı..

Ak Parti Kocaeli ve Ankara siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgi ve duyumlara göre Kocaeli Büyükşehir’de Tahir Büyükakın’da karar kılınılırken, ve ilçelerde öngörülen durum şu şekilde;

Karamürsel’de mevcut başkan İsmail Yıldırım tekrar aday gösterilmeyecek, yerine ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı Sait Mete’nin aday gösterilmesi fikri ağır basıyor..

Kandıra’da mevcut başkan Adnan Turan tekrar aday gösterilmeyecek, yerine aday adayı Yakup Karaarslan’ın aday gösterilmesi fikri ağır basıyor..

Derince’de mevcut başkan Zeki Aygün tekrar aday gösterilmeyecek, yerine KBB İstihdam Ofisi başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Öztekin Kaşukci’nin aday gösterilmesi fikri ağır basıyor..

Gölcük’de mevcut başkan Ali Yıldırım Sezer’in  tekrar devam etmesi bekleniyor..

Körfez’de mevcut başkan Şener Söğüt’ün tekrar devam etmesi bekleniyor..

Kartepe’de mevcut başkan Mustafa Kocaman’ın tekrar devam etmesi bekleniyor..

Başiskele’de tek aday olan mevcut başkan Yasin Özlü’nün tekrar devam etmesi bekleniyor..

Darıca’da mevcut başkan Muzaffer Bıyık’ın tekrar devam etmesi bekleniyor..

Gebze, İzmit, Çayırova  ve Dilovası’nda ise kimin aday gösterileceği konusunda istişare ve tartışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet yilmaz
(04.12.2023 20:28 - #1107)
Gebze ,cayirova kesinlikle değişmeli bu adaylar ile gidilirse akp kaybeder hem vizyon yok hem dağları ben yarattım edası ile hareket ediliyor.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.