İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN '1 MİLYON TL' İDDİASINA YANIT

Gündem 07.05.2024 - 13:27, Güncelleme: 07.05.2024 - 13:27
 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN '1 MİLYON TL' İDDİASINA YANIT

KOCAELİ HABERİ
Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın aylık gelirinin 1 milyon TL olduğu iddiasını canlı yayında yalanladı. Halk TV’nin ‘Yeni Bir Sabah’ programının sunucusu İsmail Küçükkaya’nın 1 milyon lira maaş aldığı yönündeki iddia edilmişti.  Küçükkaya iddiayla ilgili sessizliğini canlı yayında bozdu. “Yalan, hata ve iftira” diyen Küçükkaya şunları söyledi: “Ben hayatta hiçbir şeyi kişiselleştirmem. Bir izleyicim sormuş. Avukatım dün taraflarla görüştü. Elbette bazen olur. Yalan, hata, iftira… Kamuoyunun önemli isimleriyle ilgili bu tür haberler yayılıyor ve güvensizlik duygusu yaratıyor. Ancak çoğu zaman iletişim kurmamaya çalışırız. Gerekirse yasal yollara başvurmak zorunda kalabiliriz. Avukatım yine doğru kişilerle iletişime geçti. Bu iddiaların yanlış olduğunu kamuoyuna açıkladılar.”
KOCAELİ HABERİ

Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın aylık gelirinin 1 milyon TL olduğu iddiasını canlı yayında yalanladı.

Halk TV’nin ‘Yeni Bir Sabah’ programının sunucusu İsmail Küçükkaya’nın 1 milyon lira maaş aldığı yönündeki iddia edilmişti. 

Küçükkaya iddiayla ilgili sessizliğini canlı yayında bozdu.

“Yalan, hata ve iftira” diyen Küçükkaya şunları söyledi:

“Ben hayatta hiçbir şeyi kişiselleştirmem. Bir izleyicim sormuş. Avukatım dün taraflarla görüştü. Elbette bazen olur. Yalan, hata, iftira… Kamuoyunun önemli isimleriyle ilgili bu tür haberler yayılıyor ve güvensizlik duygusu yaratıyor. Ancak çoğu zaman iletişim kurmamaya çalışırız. Gerekirse yasal yollara başvurmak zorunda kalabiliriz. Avukatım yine doğru kişilerle iletişime geçti. Bu iddiaların yanlış olduğunu kamuoyuna açıkladılar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.