İPHONE 14'LERDE BÜYÜK SORUN

Bilim-Teknoloji 13.05.2023 - 18:12, Güncelleme: 13.05.2023 - 18:12
 

İPHONE 14'LERDE BÜYÜK SORUN

KOCAELİ HABERİ
Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Apple'ın bazı modellerinde batarya şişme sorunu olduğu iddia edildi. ABD'li teknoloji devi Apple son zamanlarda büyük bir sorun ile gündeme geldi. Firmanın son çıkardığı iPhone 14 ve iPhone 13 modellerinde "batarya şişmesi" probleminin ortaya çıktığı iddia ediliyor. Çinli bir teknoloji haber sitesinin forumlarında kullanıcılar iddiaya göre, iPhone'larında batarya şişme sorunu ile karşılaştığını ifade ediyor. Batarya şişme problemi iPhone 13 ve iPhone 14 Pro modellerinde görülüyor. Kullanıcılar Apple ile iletişime geçmelerine rağmen sorunun çözülmediğini ve sorunun kabul edilmediğini öne sürdü.
KOCAELİ HABERİ

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Apple'ın bazı modellerinde batarya şişme sorunu olduğu iddia edildi.

ABD'li teknoloji devi Apple son zamanlarda büyük bir sorun ile gündeme geldi. Firmanın son çıkardığı iPhone 14 ve iPhone 13 modellerinde "batarya şişmesi" probleminin ortaya çıktığı iddia ediliyor.

Çinli bir teknoloji haber sitesinin forumlarında kullanıcılar iddiaya göre, iPhone'larında batarya şişme sorunu ile karşılaştığını ifade ediyor. Batarya şişme problemi iPhone 13 ve iPhone 14 Pro modellerinde görülüyor.

Kullanıcılar Apple ile iletişime geçmelerine rağmen sorunun çözülmediğini ve sorunun kabul edilmediğini öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.