SAĞLIK BAKANI PAYLAŞTI

25.09.2020 - 03:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SAĞLIK BAKANI PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Koronavirise karşı mücadelede sağlık çalışanlarımızın yorgunluk göstermeden sergiledikleri gayretli mücadelesini sergileyen iki fotoğraf karesini twitter sayfasından "Hepimiz alın teri döküyoruz. Sağlık çalışanları, salgında bu teri tepeden tırnağa döküyor." mesajı ile paylaştı..   Sağlık çalışanlarına şiddet uygulamaya çalışıldığı bir ortamda Bakan Koca'nın bu paylaşımı çok sayıda beeğeni, yorum ve paylaşım aldı..

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Koronavirise karşı mücadelede sağlık çalışanlarımızın yorgunluk göstermeden sergiledikleri gayretli mücadelesini sergileyen iki fotoğraf karesini twitter sayfasından "Hepimiz alın teri döküyoruz. Sağlık çalışanları, salgında bu teri tepeden tırnağa döküyor." mesajı ile paylaştı..  

Sağlık çalışanlarına şiddet uygulamaya çalışıldığı bir ortamda Bakan Koca'nın bu paylaşımı çok sayıda beeğeni, yorum ve paylaşım aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.