AK PARTİ GEBZE'DE KAMBERSİZ DÜĞÜN

Siyaset 19.09.2020 - 08:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE KAMBERSİZ DÜĞÜN

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresi 20 Eylül 2020 pazar günü saat 15:00'de Gebze Tatlıkuyu mahallesindeki kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecek.. Ak Parti Genel Merkezinin aday olarak açıkladığı Recep Kaya'nın oluşturacağı yönetim kurulu listesi altında tek liste ile gerçekleştirilmesi beklenen kongrede pandemi süreci nedeni ile davetiye listesinin kısıtlı tutulduğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri ve Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkanları ile ilçe Teşkilat başkanları, eski ilçe başkanları, eski ilçe başkan yardımcıları ve delegelerin katılım sağlaması bekleniyor.. AK PARTİ GEBZE'DE KAMBERSİZ DÜĞÜN Kuruluşundan bugüne Ak Parti Gebze İlçe kongrelerinin tamamında hazır ve nazır bulunan Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı Yılmaz Bayram ve Ak Parti eski il başkan yardımcıları Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt ve Köksal Tatoğlu ise yarınki Ak Parti Gebze İlçe kongresine katılmak yerine hep birlikte bu sabah yola çıkarak Ayvalık'ın Cunda adasına haftasonu tatili yapmaya gittiler.. Eskiler her davete icap eden ve her düğüne katılanları tanımlamak veya onlara takılmak için "kambersiz düğün olmaz" deyimini kullanırlarmış. Ak Parti Gebze'de de bu dört isim olmadan yapılan kongre bir anlamda "Kambersiz kongre" sayılacak gibi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresi 20 Eylül 2020 pazar günü saat 15:00'de Gebze Tatlıkuyu mahallesindeki kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecek..

Ak Parti Genel Merkezinin aday olarak açıkladığı Recep Kaya'nın oluşturacağı yönetim kurulu listesi altında tek liste ile gerçekleştirilmesi beklenen kongrede pandemi süreci nedeni ile davetiye listesinin kısıtlı tutulduğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri ve Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkanları ile ilçe Teşkilat başkanları, eski ilçe başkanları, eski ilçe başkan yardımcıları ve delegelerin katılım sağlaması bekleniyor..

AK PARTİ GEBZE'DE KAMBERSİZ DÜĞÜN
Kuruluşundan bugüne Ak Parti Gebze İlçe kongrelerinin tamamında hazır ve nazır bulunan Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı Yılmaz Bayram ve Ak Parti eski il başkan yardımcıları Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt ve Köksal Tatoğlu ise yarınki Ak Parti Gebze İlçe kongresine katılmak yerine hep birlikte bu sabah yola çıkarak Ayvalık'ın Cunda adasına haftasonu tatili yapmaya gittiler..

Eskiler her davete icap eden ve her düğüne katılanları tanımlamak veya onlara takılmak için "kambersiz düğün olmaz" deyimini kullanırlarmış. Ak Parti Gebze'de de bu dört isim olmadan yapılan kongre bir anlamda "Kambersiz kongre" sayılacak gibi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.