Recep Şeyhoğlu'nun acı günü

Yaşam 09.09.2020 - 11:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Recep Şeyhoğlu'nun acı günü

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haber Koordinatörü Recep Şeyhoğlu'nun amcasının oğlu Necdet Şeyhoğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Artvin Devlet Hastanesindeki tedavisinde durumu ağırlaşan Necdet Şeyhoğlu için, 21 Ağustos günü Şeyhoğlu sosyal paylaşım adresinde Koronavirüsü yenmiş ve iyileşmesinin ardından 15 gün geçmiş olan kişilerden  plazma  bağışı konusunda çağrıda bulunmuştu. Recep Şeyhoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu çağrıda, "Türkiye'nin neresinde olursa olsun uçak biletinizi de karşılayabiliriz lütfen yardımcı olun" diyerek telefonunu paylaşmıştı. Necdet Şeyhoğlu için pek çok kişi seferber oldu ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  Kocaeli Haberi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haber Koordinatörü Recep Şeyhoğlu'nun amcasının oğlu Necdet Şeyhoğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Artvin Devlet Hastanesindeki tedavisinde durumu ağırlaşan Necdet Şeyhoğlu için, 21 Ağustos günü Şeyhoğlu sosyal paylaşım adresinde Koronavirüsü yenmiş ve iyileşmesinin ardından 15 gün geçmiş olan kişilerden  plazma  bağışı konusunda çağrıda bulunmuştu. Recep Şeyhoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu çağrıda, "Türkiye'nin neresinde olursa olsun uçak biletinizi de karşılayabiliriz lütfen yardımcı olun" diyerek telefonunu paylaşmıştı. Necdet Şeyhoğlu için pek çok kişi seferber oldu ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Kocaeli Haberi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.