KİM BU AK PARTİ ÇAYIROVA'NIN MİKSERİ?

Siyaset 14.07.2020 - 16:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KİM BU AK PARTİ ÇAYIROVA'NIN MİKSERİ?

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Çayırova'nın son beş yılında yaşananlar hem Çayırovalılara hem Kocaelilere hem de Ankara Genel Merkezdekilere "pes artık" dedirttirttiriken, ayağı kaydırılanların canını yakmaya ve yeni gelenlerin de canını sıkmaya devam ediyor.. Gidenler gidiyor, yerine gelenler geliyor ama gidenlere yapılanlar yetine gelenlere de aynen yapılmaya devam ediyor.. Yöntem belli; Dedikodu, iftira, dinleme, kaset, montaj yani kumpas Yani FETÖ'cülerin yaptığının tıpkısının aynısı.. Önce İlçe Başkanı Zafet Kılıç'a uygulandı bu yöntemler.. Zafer Kılıç hem ilçe başkanlığından oldu hem de özel ticari mal varlığından.. Zafer Kılıç'ın yerine partiye uzun yıllar emek veren Selim Ekinci atanacakken, onlarca yıldan beri yaptığı özel  servis taşımacılığından, Belediyeye kestiği üç beş faturanın fotokopisni servis ettiler basına  "bu kamuya işi yapıyor, bundan ilçe başkanı olmaz" diye..  Sonra kongerde ilçe başkanı seçilen Ali Osman Gür'e kafa takıldı.. Bereket Ali Osman Gür ticaretini ve itibarını kaybetmeden sadece ilçe başkanlığından istifa etmekle sıyırdı bu iftira ve dedikodu bombardumanından.. Şevki Demirci'yi "yaşarken öldürdüler" misali daha Belediye Başkanıyken ve 2019 seçimlerine 2 yıl kala hedefe koydular ve bir taraftan Çayırovalılara onun alını mor ve beyazını siyah olarak nakşetmeye çalışırken diğer taraftan da Ak Parti Kocaeli ve Genel Merkezdeki parlayan yıldızını karartmaya başladılar.. Delikanlılığı ve lafını esirgemezliği ile bilinen Şevki Demirci'yi bu hakszılıkla; önce bir güzel çıldırttılar sonra dediklerini kasete aldılar sonra da montajlayıp Reise sundular  Sonuç: 2001 yılındaki Ak Parti Gebze kurucusu Şevki Demirci ne belediye başkanı ne de Ak Partili.. Ve şimdi; Şimdi Ak Parti Çayırova ilçe kongresi var ve efendiliği, dürüstluğu ve mütevaziliği ile bilinen mevcut ilçe başkanı Ekrem Karahan "aday olursam bunlar beni de darmadağın ederler" endişesi ile başkanlığa yeniden aday olmuyor.. Ve şimdi mevcut Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi daha şaibe teşkil edecek tek bir büyük ihalede dahi imzası olmadan ve akçeli işlere bulaşmadan ufak ufak yıpratılmaya başlandı. Ve şimdi olası ilçe başkan aday adayları hakkında aday gösterilmelerine en gel teşkile edecek dedikodular üretiliyor.. Ve şimdi Ak Partili olmadığı halde "belki bir gün mahkeme kararı ile tekrar partiye geri döner" endişesi ile Şevki Demirci tekrar tekrar yıpratılıyor.. Tüm bunları alt alta yazıpı topladığımda ortaya şu sonuçlar çıkıyor; Ak Parti Çayırova'yı karıştıran bir veya bir kaç mikser var.. Bu mikserin iftira ve dedikodularına itibar ederek Genel Merkeze taşıyanlar var.. Ve görünen o ki; Bu mikserin kendisi veya kendi çıkarlarına uyan birisi Çayırova'ya ilçe başkanı ve belediye başkan plana kadar bu mikser hiç durmayacak ve Çayırova'yı karıştırmaya devam edecek.. Son uyarım hem Çayırova hem de Kocaeli Ak Parti kurmaylarına; Mikserlere dikkat edin.. Çemberi içine alırsa sizi de patçalar.. Adı üstünde mikser işte..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Çayırova'nın son beş yılında yaşananlar hem Çayırovalılara hem Kocaelilere hem de Ankara Genel Merkezdekilere "pes artık" dedirttirttiriken, ayağı kaydırılanların canını yakmaya ve yeni gelenlerin de canını sıkmaya devam ediyor..

Gidenler gidiyor, yerine gelenler geliyor ama gidenlere yapılanlar yetine gelenlere de aynen yapılmaya devam ediyor..
Yöntem belli;
Dedikodu, iftira, dinleme, kaset, montaj yani kumpas
Yani FETÖ'cülerin yaptığının tıpkısının aynısı..

Önce İlçe Başkanı Zafet Kılıç'a uygulandı bu yöntemler..
Zafer Kılıç hem ilçe başkanlığından oldu hem de özel ticari mal varlığından..

Zafer Kılıç'ın yerine partiye uzun yıllar emek veren Selim Ekinci atanacakken, onlarca yıldan beri yaptığı özel  servis taşımacılığından, Belediyeye kestiği üç beş faturanın fotokopisni servis ettiler basına  "bu kamuya işi yapıyor, bundan ilçe başkanı olmaz" diye.. 

Sonra kongerde ilçe başkanı seçilen Ali Osman Gür'e kafa takıldı..
Bereket Ali Osman Gür ticaretini ve itibarını kaybetmeden sadece ilçe başkanlığından istifa etmekle sıyırdı bu iftira ve dedikodu bombardumanından..

Şevki Demirci'yi "yaşarken öldürdüler" misali daha Belediye Başkanıyken ve 2019 seçimlerine 2 yıl kala hedefe koydular ve bir taraftan Çayırovalılara onun alını mor ve beyazını siyah olarak nakşetmeye çalışırken diğer taraftan da Ak Parti Kocaeli ve Genel Merkezdeki parlayan yıldızını karartmaya başladılar..
Delikanlılığı ve lafını esirgemezliği ile bilinen Şevki Demirci'yi bu hakszılıkla;
önce bir güzel çıldırttılar
sonra dediklerini kasete aldılar
sonra da montajlayıp Reise sundular 
Sonuç: 2001 yılındaki Ak Parti Gebze kurucusu Şevki Demirci ne belediye başkanı ne de Ak Partili..

Ve şimdi;
Şimdi Ak Parti Çayırova ilçe kongresi var ve efendiliği, dürüstluğu ve mütevaziliği ile bilinen mevcut ilçe başkanı Ekrem Karahan "aday olursam bunlar beni de darmadağın ederler" endişesi ile başkanlığa yeniden aday olmuyor..

Ve şimdi mevcut Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi daha şaibe teşkil edecek tek bir büyük ihalede dahi imzası olmadan ve akçeli işlere bulaşmadan ufak ufak yıpratılmaya başlandı.

Ve şimdi olası ilçe başkan aday adayları hakkında aday gösterilmelerine en gel teşkile edecek dedikodular üretiliyor..

Ve şimdi Ak Partili olmadığı halde "belki bir gün mahkeme kararı ile tekrar partiye geri döner" endişesi ile Şevki Demirci tekrar tekrar yıpratılıyor..

Tüm bunları alt alta yazıpı topladığımda ortaya şu sonuçlar çıkıyor;
Ak Parti Çayırova'yı karıştıran bir veya bir kaç mikser var..
Bu mikserin iftira ve dedikodularına itibar ederek Genel Merkeze taşıyanlar var..

Ve görünen o ki; Bu mikserin kendisi veya kendi çıkarlarına uyan birisi Çayırova'ya ilçe başkanı ve belediye başkan plana kadar bu mikser hiç durmayacak ve Çayırova'yı karıştırmaya devam edecek..

Son uyarım hem Çayırova hem de Kocaeli Ak Parti kurmaylarına;
Mikserlere dikkat edin..
Çemberi içine alırsa sizi de patçalar..
Adı üstünde mikser işte..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.