GEBZELİ BAŞKAN BOŞA ÇIKINCA..

Siyaset 27.06.2020 - 00:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ BAŞKAN BOŞA ÇIKINCA..

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de uzun yıllar Saadet Partisi ilçe başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda görevi Mustafa Türel'e devreden Necati Korkmaz soluğu memleketi Bayburt'un yaylalarında aldı... Yeşillik, mavi göl, açık hava ve bol oksijenden coşan Necati Korkmaz'ın şairliği tuttu ve bakın oradan hangi dizelerei paylaştı; Sular Hep Aktı Geçti, Kurudu Vakti Geçti, Nice Han Nice Sultan, Tahtı Bıraktı Geçti, Dünya Bir Penceredir, Her Gelen Baktı Geçti..

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de uzun yıllar Saadet Partisi ilçe başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda görevi Mustafa Türel'e devreden Necati Korkmaz soluğu memleketi Bayburt'un yaylalarında aldı...

Yeşillik, mavi göl, açık hava ve bol oksijenden coşan Necati Korkmaz'ın şairliği tuttu ve bakın oradan hangi dizelerei paylaştı;

Sular Hep Aktı Geçti,
Kurudu Vakti Geçti,
Nice Han Nice Sultan,
Tahtı Bıraktı Geçti,
Dünya Bir Penceredir,
Her Gelen Baktı Geçti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.