MİLLİ GÖRÜŞÜN ÇINARLARI GEBZE'YE GELDİ

13.06.2020 - 22:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MİLLİ GÖRÜŞÜN ÇINARLARI GEBZE'YE GELDİ

 KH/CENGİZYUCAK  Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a en yakın isimlerden birisi olan Sultan Baba Dergahının önde gelen hocalarından Abdullah Süratli bugün Gebze'ye geldi.. Yeniden Refah Partisi Kurucular kurulu üyesi Abdullah Süratli Hoca bugün Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi Mustafa Kabaca'nın misafiri olarak geldiği Gebze'de, Mollafenari köyünde Kabaca çiftliğinde ağırlandı.. Partinin önde gelen isimlerinin de hazır bulunduğu bu önemli buluşmada partililerin moral bulduğu ve zafer işareti yaparak objektiflere poz verdikleri dikkatlerden kaçmadı..

 KH/CENGİZYUCAK  Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a en yakın isimlerden birisi olan Sultan Baba Dergahının önde gelen hocalarından Abdullah Süratli bugün Gebze'ye geldi..

Yeniden Refah Partisi Kurucular kurulu üyesi Abdullah Süratli Hoca bugün Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi Mustafa Kabaca'nın misafiri olarak geldiği Gebze'de, Mollafenari köyünde Kabaca çiftliğinde ağırlandı..

Partinin önde gelen isimlerinin de hazır bulunduğu bu önemli buluşmada partililerin moral bulduğu ve zafer işareti yaparak objektiflere poz verdikleri dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.