AK Parti'de il-ilçe kongre tarihi belli oldu

Siyaset 23.08.2019 - 22:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK Parti'de il-ilçe kongre tarihi belli oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MKYK toplantısı kapsamında açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin merakla beklenen kongre sürecine ilişkin de net bir açıklama yapan Ömer Çelik, “7’nci olağan kongre sürecimiz başlıyor. Kongre sürecimizin 7 Ekim 2019 tarihi itibarı ile başlaması kararını aldık. Partimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi..

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MKYK toplantısı kapsamında açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin merakla beklenen kongre sürecine ilişkin de net bir açıklama yapan Ömer Çelik, “7’nci olağan kongre sürecimiz başlıyor. Kongre sürecimizin 7 Ekim 2019 tarihi itibarı ile başlaması kararını aldık. Partimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.