ŞEVKİ YILMAZ'IN DAMADI MÜDÜR OLDU

Siyaset 26.06.2019 - 11:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞEVKİ YILMAZ'IN DAMADI MÜDÜR OLDU

Fazilet Partisi Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın damadı ve AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'ın eniştesi Nedim Arsal, Sakarya’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu..  2008-2010 yılları arasında AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı yapmış olan  ve dönemin il başkanı Mahmut Civelek ile girdiği polemiklerle bilinen Nedim Arsal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’da müşavir olarak görev yaparken, geçtiğimiz yıl Sakarya’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine vekaleten getirilmişti.. Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre Arsal, bu göreve asaleten atandı.  

Fazilet Partisi Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın damadı ve AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'ın eniştesi Nedim Arsal, Sakarya’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu..

 2008-2010 yılları arasında AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı yapmış olan  ve dönemin il başkanı Mahmut Civelek ile girdiği polemiklerle bilinen Nedim Arsal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’da müşavir olarak görev yaparken, geçtiğimiz yıl Sakarya’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine vekaleten getirilmişti..

Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre Arsal, bu göreve asaleten atandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.