ARAS: AK PARTİ HALKI UNUTTU SONU ANAVATAN GİBİ OLACAK

Siyaset 04.03.2024 - 10:23, Güncelleme: 04.03.2024 - 10:23
 

ARAS: AK PARTİ HALKI UNUTTU SONU ANAVATAN GİBİ OLACAK

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli’ de yerel seçimin sürpriz partisi olması beklenen Yeniden Refah Partisi ilk açık hava mitingini Kandıra’ da yaptı. Kefken’ de gerçekleştirilen mitingde konuşan Kandıra belediye başkan adayı Levent Gödek ve MKYK üyesi Mehmet Aras gündeme dair önemli açıklamalarda bulundular.  ARAS: AK PARTİ HALKI UNUTTU, SONU ANAVATAN GİBİ OLACAK. Genel seçimlerde partisi tarafından kendisine verilen üçüncü sıra milletvekili adaylığından Levent Gödek lehine çekilerek gençlerin ve Kandıralıların gönlünü kazanan Mehmet Aras açık hava mitinginde Gödek’ i yalnız bırakmadı. Konuşmasında Gödek’ e desteğini bir kez daha açıklayan Aras Kandıralılardan büyük alkış aldı.  Siyasetin duayen ismi Aras konuşmasında siyasi tecrübelerini aktardı. "Atatürk haricinde tüm siyasi aktörlerin icraatlarını birebir gördüm. O dönemleri yaşadım" diyen Aras, Ak partinin artık yolun sonuna geldiğini ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı dönem belediye başkanlığı yapan ve refah partisi döneminde uzun yıllar Erdoğan ile yol yürüyen Aras Erdoğan’ a şöyle seslendi; "Bu seçim Yeniden Refah Partisinin yükseliş seçimi olacak. Kocaeli’ de Kandıra başta olmak üzere birçok belediyeyi kazanacağız. Artık yolun sonuna geldin. Bu seçim senin için çöküş dönemi başlıyor. Refah partisinden aldığın bayrağı Yeniden Refah Partisine teslim edeceksin. Sonun Mesut Yılmaz gibi olacak. Anavatan partisi gibi olacak. "
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli’ de yerel seçimin sürpriz partisi olması beklenen Yeniden Refah Partisi ilk açık hava mitingini Kandıra’ da yaptı. Kefken’ de gerçekleştirilen mitingde konuşan Kandıra belediye başkan adayı Levent Gödek ve MKYK üyesi Mehmet Aras gündeme dair önemli açıklamalarda bulundular. 

ARAS: AK PARTİ HALKI UNUTTU, SONU ANAVATAN GİBİ OLACAK.
Genel seçimlerde partisi tarafından kendisine verilen üçüncü sıra milletvekili adaylığından Levent Gödek lehine çekilerek gençlerin ve Kandıralıların gönlünü kazanan Mehmet Aras açık hava mitinginde Gödek’ i yalnız bırakmadı. Konuşmasında Gödek’ e desteğini bir kez daha açıklayan Aras Kandıralılardan büyük alkış aldı. 
Siyasetin duayen ismi Aras konuşmasında siyasi tecrübelerini aktardı.

"Atatürk haricinde tüm siyasi aktörlerin icraatlarını birebir gördüm. O dönemleri yaşadım" diyen Aras, Ak partinin artık yolun sonuna geldiğini ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı dönem belediye başkanlığı yapan ve refah partisi döneminde uzun yıllar Erdoğan ile yol yürüyen Aras Erdoğan’ a şöyle seslendi;

"Bu seçim Yeniden Refah Partisinin yükseliş seçimi olacak. Kocaeli’ de Kandıra başta olmak üzere birçok belediyeyi kazanacağız. Artık yolun sonuna geldin. Bu seçim senin için çöküş dönemi başlıyor. Refah partisinden aldığın bayrağı Yeniden Refah Partisine teslim edeceksin. Sonun Mesut Yılmaz gibi olacak. Anavatan partisi gibi olacak. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.