AK PARTİ KOCAELİ 13'ÜNÜN 5'İ RAHAT

Siyaset 27.02.2024 - 10:31, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:31
 

AK PARTİ KOCAELİ 13'ÜNÜN 5'İ RAHAT

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimler için Ak Parti Kocaeli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı tekrar aday gösterdikten sonra Karamürsel'de Mesut Çetinkaya, Gölcük'de Ali Yıldırım Sezer, Başiskele'de Mehmet Yasin Özlü, Kartepe'de Mustafa Kocaman, Kandıra'da Erol Ölmez, İzmit'te Muharrem Tutuş, Derince'de İbrahim Şirin, Körfez'de Şener Söğüt, Dilovası'nda Ramazan Ömeroğlu, Çayırova'da Bünyamin Çiftçi, Gebze'de Zinnur Büyükgöz ve Darıca'da da Muzaffer Bıyık'ı aday göstermişti.. Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının üzerinden tam 24 gün geçti ve bugün itibari ile siyaset kulislerinde konuşulanlar ile siyaset koridorlarında esen rüzgara göre yukarda işsmi yazılı 13 belediye başkan adayından 5'i için durum rahat gözükürken, diğer kalan 8 ilçede ise Ak Parti açısından durum o kadar rahat değil ve bazı ilçelerde ise kıran kırana bir seçim yarışı söz konusu.. İŞTE AK PARTİ'NİN RAHAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI Büyükşehir Belediyesinde Tahir Büyükakın Karamürsel'de Mesut Çetinkaya Gölcük'de Ali Yıldırım Sezer  Kartepe'de Mustafa Kocaman Gebze'de Zinnur Büyükgöz  Darıca'da da Muzaffer Bıyık Darıca'da Muzaffer Bıyık bugün için rahat gözükmesine rağmen Erzurumlu seçmen hemşerileri olan CHP adayı  Av. Saide Arslan Çalışkan'a meyletme yoluna giderse eğer Muzaffer Bıyık çok zorlanabilir..  
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimler için Ak Parti Kocaeli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı tekrar aday gösterdikten sonra Karamürsel'de Mesut Çetinkaya, Gölcük'de Ali Yıldırım Sezer, Başiskele'de Mehmet Yasin Özlü, Kartepe'de Mustafa Kocaman, Kandıra'da Erol Ölmez, İzmit'te Muharrem Tutuş, Derince'de İbrahim Şirin, Körfez'de Şener Söğüt, Dilovası'nda Ramazan Ömeroğlu, Çayırova'da Bünyamin Çiftçi, Gebze'de Zinnur Büyükgöz ve Darıca'da da Muzaffer Bıyık'ı aday göstermişti..

Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının üzerinden tam 24 gün geçti ve bugün itibari ile siyaset kulislerinde konuşulanlar ile siyaset koridorlarında esen rüzgara göre yukarda işsmi yazılı 13 belediye başkan adayından 5'i için durum rahat gözükürken, diğer kalan 8 ilçede ise Ak Parti açısından durum o kadar rahat değil ve bazı ilçelerde ise kıran kırana bir seçim yarışı söz konusu..

İŞTE AK PARTİ'NİN RAHAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Büyükşehir Belediyesinde Tahir Büyükakın
Karamürsel'de Mesut Çetinkaya
Gölcük'de Ali Yıldırım Sezer
 Kartepe'de Mustafa Kocaman
Gebze'de Zinnur Büyükgöz 
Darıca'da da Muzaffer Bıyık

Darıca'da Muzaffer Bıyık bugün için rahat gözükmesine rağmen Erzurumlu seçmen hemşerileri olan CHP adayı  Av. Saide Arslan Çalışkan'a meyletme yoluna giderse eğer Muzaffer Bıyık çok zorlanabilir..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.