CHP KOCAELİ'NİN EN KARİZMATİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

Siyaset 21.02.2024 - 17:02, Güncelleme: 21.02.2024 - 17:02
 

CHP KOCAELİ'NİN EN KARİZMATİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli İl Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi aday adaylığına başvuran Baran Aydın, Partisi tarafından 1. sırada meclis üyesi adayı gösterildi.. Gebze Bölgesinin tanınmış en genç iş ve siyaset insanlarından birisi olan Baran Aydın bu adaylığını sosyal medyadan çok karizmatik bir fotoğraf karesi eşliğinde şu ifadelerle duyurdu; "Kıymetli Çayırova’lı hemşerilerim; Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığı sürecimiz bugün itibariyle sonuçlanmıştır. Meclis üyeliği sıralamasında 1.sıra meclis üyeliği adaylığını şahsıma uygun gören Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanımız Sn. Binali Eniş’e, çok değerli ailem Çayırova CHP İlçe yönetimine, parti büyüklerime ilçemizde meclis üyeliği başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarıma ve belediye başkan adayımız Sn.Muarrem Gökçe’ye verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sözümüz var; Çayırova şiarıyla çıktığımız bu yolda Çayırova’mızı yönetmeye talibiz. Daha iyi yaşanılabilir bir Çayırova için var gücümle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın Saygılarımla…"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli İl Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi aday adaylığına başvuran Baran Aydın, Partisi tarafından 1. sırada meclis üyesi adayı gösterildi..

Gebze Bölgesinin tanınmış en genç iş ve siyaset insanlarından birisi olan Baran Aydın bu adaylığını sosyal medyadan çok karizmatik bir fotoğraf karesi eşliğinde şu ifadelerle duyurdu;

"Kıymetli Çayırova’lı hemşerilerim; Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığı sürecimiz bugün itibariyle sonuçlanmıştır. Meclis üyeliği sıralamasında 1.sıra meclis üyeliği adaylığını şahsıma uygun gören Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanımız Sn. Binali Eniş’e, çok değerli ailem Çayırova CHP İlçe yönetimine, parti büyüklerime ilçemizde meclis üyeliği başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarıma ve belediye başkan adayımız Sn.Muarrem Gökçe’ye verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sözümüz var; Çayırova şiarıyla çıktığımız bu yolda Çayırova’mızı yönetmeye talibiz. Daha iyi yaşanılabilir bir Çayırova için var gücümle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın Saygılarımla…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.