LÜTFÜ SAVAŞ'TAN KARAR SONRASI FLAŞ SÖZLER

Siyaset 20.02.2024 - 17:56, Güncelleme: 20.02.2024 - 17:56
 

LÜTFÜ SAVAŞ'TAN KARAR SONRASI FLAŞ SÖZLER

KOCAELİ HABERİ
CHP’nin Hatay adayı Lütfü Savaş, Hatay'da yaptığı mitingde, "Güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bana güvenebilirsiniz" ifadelerini kullandı. Adaylığı tartışmalara yol açan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir miting düzenledi.  Savaş mitingte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:  “İnsanlar için en önemli duygu sevgidir. Bundan daha önemli bir şey vardır ki o da sevildiğini hissetmektir. Sizi seviyorum ama sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yolların, sarp, ince ve çok uzun olduğunu bilmiyorduk. Yollar zorlu, yollar çetrefilli." “GÜVEN HER ŞEYİN BAŞI” İsim vermeden TİP'in adayı Gökhan Zan'a yönelik göndermelerde bulunan Savaş "15 yıldır Hatay'da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz... Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz" dedi.
KOCAELİ HABERİ

CHP’nin Hatay adayı Lütfü Savaş, Hatay'da yaptığı mitingde, "Güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bana güvenebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Adaylığı tartışmalara yol açan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir miting düzenledi. 

Savaş mitingte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 

“İnsanlar için en önemli duygu sevgidir. Bundan daha önemli bir şey vardır ki o da sevildiğini hissetmektir. Sizi seviyorum ama sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yolların, sarp, ince ve çok uzun olduğunu bilmiyorduk. Yollar zorlu, yollar çetrefilli."

“GÜVEN HER ŞEYİN BAŞI”

İsim vermeden TİP'in adayı Gökhan Zan'a yönelik göndermelerde bulunan Savaş "15 yıldır Hatay'da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz... Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.