ÖZEL'DEN KRİTİK HATAY AÇIKLAMASI: LÜTFÜ SAVAŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Siyaset 19.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 19.02.2024 - 10:36
 

ÖZEL'DEN KRİTİK HATAY AÇIKLAMASI: LÜTFÜ SAVAŞ DEVAM EDECEK Mİ?

KOCAELİ HABERİ
CHP lider Özgür Özel, Hatay adayı Lütfü Savaş hakkında “Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, NOW canlı yayınında soruları yanıtladı. Aday gösterildiği andan itibaren tartışmalara yol açan Lütfü Savaş konusunda konuşan Özel, şunları söyledi: “Biz Hatay'da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay'da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü ise son anketi yaptık. Elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmazsak biraz sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor.  Birazdan Lütfü Savaş’la konuşacağım. Bir Hatay ittifakına ihtiyaç var. Biz bunu yapmak için üzerimize düşeni yapacağız. Önümüzde 36 saat var.”
KOCAELİ HABERİ

CHP lider Özgür Özel, Hatay adayı Lütfü Savaş hakkında “Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, NOW canlı yayınında soruları yanıtladı.

Aday gösterildiği andan itibaren tartışmalara yol açan Lütfü Savaş konusunda konuşan Özel, şunları söyledi:

“Biz Hatay'da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay'da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü ise son anketi yaptık. Elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmazsak biraz sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor. 

Birazdan Lütfü Savaş’la konuşacağım. Bir Hatay ittifakına ihtiyaç var. Biz bunu yapmak için üzerimize düşeni yapacağız. Önümüzde 36 saat var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.