DOLAR TL'DE YENİ ZİRVE: 30'A DAYANDI

Ekonomi 09.01.2024 - 10:48, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:48
 

DOLAR TL'DE YENİ ZİRVE: 30'A DAYANDI

KOCAELİ HABERİ
Günlük sınırlı yükselişini sürdüren dolar TL 30 seviyesine yaklaşarak zirve tazeledi. Euro TL ise sınırlı düşüşünü sürdürüyor. Bugün Hazine ihaleleri takip edilecek. Günlük sınırlı yükselişini sürdüren dolar/TL 30 seviyesine yaklaşarak güne başlarken bugün Hazine ihaleleri takip edilecek. Haftanın geri kalanında ise Moody's olası kredi notu güncellemesi ve Merkez Bankası'nın New York'ta gerçekleştireceği yatırımcı günü izlenecek. Hazine dün 15 ay vadeli kuponsuz tahvilin ilk ihracı ile yabancıların ilgi gösterdiği 10 yıl vadeli gösterge tahvilin yeniden ihracını gerçekleştirdi. Hazine dün yaklaşık 25 milyar TL borçlanırken ihaleler bugün de devam edecek. Hazine bugün 1 Ekim 2025 itfalı sabit kuponlu ve 5 yıl vadeli TÜFE'ye endeksli tahvilleri yeniden ihraç edecek.
KOCAELİ HABERİ

Günlük sınırlı yükselişini sürdüren dolar TL 30 seviyesine yaklaşarak zirve tazeledi. Euro TL ise sınırlı düşüşünü sürdürüyor. Bugün Hazine ihaleleri takip edilecek.

Günlük sınırlı yükselişini sürdüren dolar/TL 30 seviyesine yaklaşarak güne başlarken bugün Hazine ihaleleri takip edilecek.

Haftanın geri kalanında ise Moody's olası kredi notu güncellemesi ve Merkez Bankası'nın New York'ta gerçekleştireceği yatırımcı günü izlenecek.

Hazine dün 15 ay vadeli kuponsuz tahvilin ilk ihracı ile yabancıların ilgi gösterdiği 10 yıl vadeli gösterge tahvilin yeniden ihracını gerçekleştirdi. Hazine dün yaklaşık 25 milyar TL borçlanırken ihaleler bugün de devam edecek.

Hazine bugün 1 Ekim 2025 itfalı sabit kuponlu ve 5 yıl vadeli TÜFE'ye endeksli tahvilleri yeniden ihraç edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.