MUZAFFER BIYIK ADAYLIĞININ HABERİNİ ALDI MI?

Siyaset 08.01.2024 - 19:22, Güncelleme: 08.01.2024 - 19:22
 

MUZAFFER BIYIK ADAYLIĞININ HABERİNİ ALDI MI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün Cumhur İttifakı ortakları ile yaptığı istişare toplantsını sosyal medyadan "AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanımız Mustafa Yıldırım ve Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanımız Vedat Yılmaz ile bir araya gelerek süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Cumhur İttifakı olarak bir arada, 2024 yerel seçimleri için hazırız, kararlıyız. Durmak yok yola devam." sözleri ile paylaştı.. Muzaffer Bıyık'ın bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye başkan adayı olduğunun haberini almış galiba" şeklinde yankı buldu.. Bilindiği üzere Ak Parti Darıca ilçe başkanlığından istifa eden Ufuk Acay ile Darıca Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu'da, Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapmışlardı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün Cumhur İttifakı ortakları ile yaptığı istişare toplantsını sosyal medyadan "AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanımız Mustafa Yıldırım ve Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanımız Vedat Yılmaz ile bir araya gelerek süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Cumhur İttifakı olarak bir arada, 2024 yerel seçimleri için hazırız, kararlıyız. Durmak yok yola devam." sözleri ile paylaştı..

Muzaffer Bıyık'ın bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye başkan adayı olduğunun haberini almış galiba" şeklinde yankı buldu..

Bilindiği üzere Ak Parti Darıca ilçe başkanlığından istifa eden Ufuk Acay ile Darıca Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu'da, Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapmışlardı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.