Artık bahane değil çare üret hocam

Spor 04.01.2024 - 14:28, Güncelleme: 04.01.2024 - 14:28
 

Artık bahane değil çare üret hocam

KOCAELİ HABERİ
SkySpor kanalında Süper Lig'in ilk yarısını yorumlayan ve Fenerbahçe'nin performansını değerlendiren Ceyhun Eriş, İsmail Kartal hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu. İşte eski milli futbolcunun dikkat çeken açıklamaları... Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren UEFA Konferans Ligi'nde ise rakiplerine şans tanımayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile futbolcuların genel anlamda performansları oldukça beğenildi. Sarı Lacivertli kulübün eski oyuncularından Ceyhun Eriş, Fenerbahçe'nin ilk yarı analizini yaparken, ünlü yorumcunun İsmail Kartal hakkında 'Karizma sorununu çözmesi lazım' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Eriş'in değerlendirmeleri... Fenerbahçe çok iyi kadro kurdu çok iyi transferler yaptı. İyi bir kadro, iyi bir başlangıç genel anlamda camia gösterilen performanstan memnun, gidişatta bir sıkıntı yok. Aynı bölgenin oyuncuları art arda sakatlık yaşadı bir tek bu can sıktı. HAYAL KIRIKLIĞI CENGİZ ÜNDER'Dİ Fenerbahçe'de ilk yarının hayal kırıklığı bana göre Cengiz Ünder'di. Cengiz'in potansiyelini iyi biliyoruz, milli takımın da ona çok ihtiyacı var. Performans olarak en iyileri Fred ve Dzeko. Hem oynuyorlar hem oynatıyorlar. G.SARAY ÇOK ÜST DÜZEY MAÇLAR OYNADI Fenerbahçe'nin dezavantajı; Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde çok üst düzey maçlar oynadı. Fenerbahçe ise daha alt takımlarla mücadele etti. Lige dönüp baktığımızda iki takımın puanları aynı, galibiyetler aynı, beraberlikler aynı çok iyi bir yarış oluyor... İSMAİL KARTAL'IN BAHANE DEĞİL ÇARE ÜRETMESİ LAZIM İsmail Kartal'ın oyuncularla, yönetimle (Ali Koç, Selahattin Baki, Branco) iletişim anlamında sıkıntı yaşadığını sanmıyorum basınla olan bazı iletişim sıkıntıları var. İsmail Kartal genel anlamda gayet başarılı biraz da karizma sorunu var onu toparlarsa çok iyi olacak. İsmail Kartal'ın bahane değil de çare üretmesi gerekiyor.
KOCAELİ HABERİ

SkySpor kanalında Süper Lig'in ilk yarısını yorumlayan ve Fenerbahçe'nin performansını değerlendiren Ceyhun Eriş, İsmail Kartal hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu. İşte eski milli futbolcunun dikkat çeken açıklamaları...

Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren UEFA Konferans Ligi'nde ise rakiplerine şans tanımayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile futbolcuların genel anlamda performansları oldukça beğenildi.

Sarı Lacivertli kulübün eski oyuncularından Ceyhun Eriş, Fenerbahçe'nin ilk yarı analizini yaparken, ünlü yorumcunun İsmail Kartal hakkında 'Karizma sorununu çözmesi lazım' sözleri oldukça dikkat çekti.

İşte Eriş'in değerlendirmeleri...

Fenerbahçe çok iyi kadro kurdu çok iyi transferler yaptı. İyi bir kadro, iyi bir başlangıç genel anlamda camia gösterilen performanstan memnun, gidişatta bir sıkıntı yok. Aynı bölgenin oyuncuları art arda sakatlık yaşadı bir tek bu can sıktı.

HAYAL KIRIKLIĞI CENGİZ ÜNDER'Dİ

Fenerbahçe'de ilk yarının hayal kırıklığı bana göre Cengiz Ünder'di. Cengiz'in potansiyelini iyi biliyoruz, milli takımın da ona çok ihtiyacı var. Performans olarak en iyileri Fred ve Dzeko. Hem oynuyorlar hem oynatıyorlar.

G.SARAY ÇOK ÜST DÜZEY MAÇLAR OYNADI

Fenerbahçe'nin dezavantajı; Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde çok üst düzey maçlar oynadı. Fenerbahçe ise daha alt takımlarla mücadele etti. Lige dönüp baktığımızda iki takımın puanları aynı, galibiyetler aynı, beraberlikler aynı çok iyi bir yarış oluyor...

İSMAİL KARTAL'IN BAHANE DEĞİL ÇARE ÜRETMESİ LAZIM

İsmail Kartal'ın oyuncularla, yönetimle (Ali Koç, Selahattin Baki, Branco) iletişim anlamında sıkıntı yaşadığını sanmıyorum basınla olan bazı iletişim sıkıntıları var. İsmail Kartal genel anlamda gayet başarılı biraz da karizma sorunu var onu toparlarsa çok iyi olacak. İsmail Kartal'ın bahane değil de çare üretmesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.