BÜYÜKGÖZ İLE KÖŞKER ONUN CENAZESİNDE SAF TUTTU

Siyaset 16.12.2023 - 14:03, Güncelleme: 16.12.2023 - 14:03
 

BÜYÜKGÖZ İLE KÖŞKER ONUN CENAZESİNDE SAF TUTTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Önceki dönem belediye başkanı ve 31 Mart yerel seçimleri aday adayı Adnan Köşker, Gebze Belediye personellerinden Adnan Yiğit ve Fuat Yiğit'in babası Hafız Bahattin Yiğit'i son yolculuğuna Hz. Osman Camisinden birlikte uğurladılar.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz o anın fotoğraf karesini sosyal medyadan "Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun." taziye mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Önceki dönem belediye başkanı ve 31 Mart yerel seçimleri aday adayı Adnan Köşker, Gebze Belediye personellerinden Adnan Yiğit ve Fuat Yiğit'in babası Hafız Bahattin Yiğit'i son yolculuğuna Hz. Osman Camisinden birlikte uğurladılar..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz o anın fotoğraf karesini sosyal medyadan "Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun." taziye mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.