Azerbaycan gezisinden dönen Hamza Şayir'den Dilovalılara müjde

İlçeler 28.11.2023 - 07:30, Güncelleme: 28.11.2023 - 07:30
 

Azerbaycan gezisinden dönen Hamza Şayir'den Dilovalılara müjde

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odasının düzenlemiş olduğu Azerbaycan gezisinden dönen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalılara sağlıkla ilgili bir müjde vererek "Sağlık Bakanlığımız tarafından, 4 Uzman Hekim ataması daha gerçekleştirildi." dedi.. İşte Hamza Şayir'in o paylaşımı; "YENİ UZMAN HEKİMLERİMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN! Dilovası Devlet Hastanemizin statüsüne değiştireceğiz sözümüzü tuttuk. D sınıfından C sınıfına geçerilen hastanemizin hekim sayısı artırıldı. Dilovası Devlet Hastanemize dün itibari ile; Sağlık Bakanlığımız tarafından, 4 Uzman Hekim ataması daha gerçekleştirildi."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odasının düzenlemiş olduğu Azerbaycan gezisinden dönen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalılara sağlıkla ilgili bir müjde vererek "Sağlık Bakanlığımız tarafından, 4 Uzman Hekim ataması daha gerçekleştirildi." dedi..

İşte Hamza Şayir'in o paylaşımı;
"YENİ UZMAN HEKİMLERİMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN!
Dilovası Devlet Hastanemizin statüsüne değiştireceğiz sözümüzü tuttuk. D sınıfından C sınıfına geçerilen hastanemizin hekim sayısı artırıldı. Dilovası Devlet Hastanemize dün itibari ile; Sağlık Bakanlığımız tarafından, 4 Uzman Hekim ataması daha gerçekleştirildi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.