MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU DARICA'DA GÖNÜLLERE DOKUNDU

Siyaset 13.11.2023 - 19:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 19:21
 

MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU DARICA'DA GÖNÜLLERE DOKUNDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkan Veysel Tipioğlu bugün Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi.. Vekil Tipioğlu'nu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve tüm ilçe yöneticileri ile birlikte karşılayıp ağırlayan  Ak Parti Gebze ilçe başkanı Köksal Şakar, Teşkilat olarak çok mutlu oldukları bu ziyareti sosyal medyadan "Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunan; Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı,Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Veysel Tipioğlu'nu,Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık,İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç,Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan Ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte,Teşkilatımız'da ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim Birliğimizi, Beraberliğimizi Daim Eylesin." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkan Veysel Tipioğlu bugün Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi..

Vekil Tipioğlu'nu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve tüm ilçe yöneticileri ile birlikte karşılayıp ağırlayan  Ak Parti Gebze ilçe başkanı Köksal Şakar, Teşkilat olarak çok mutlu oldukları bu ziyareti sosyal medyadan "Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunan; Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı,Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Veysel Tipioğlu'nu,Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık,İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç,Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan Ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte,Teşkilatımız'da ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim Birliğimizi, Beraberliğimizi Daim Eylesin." sözleri ile duyurdu..
Bir 11 kişi ve masa görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.