BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN HİZMET SUNUM TOPLANTISINDA KAVGA ÇIKTI

İlçeler 08.11.2023 - 18:23, Güncelleme: 08.11.2023 - 18:49
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN HİZMET SUNUM TOPLANTISINDA KAVGA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün dün akşam Belediye başkan yardımcıları ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi Halk Meclisi Toplantısında tartışma çıktı.. Beylikbağı mahallesi Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Zinnur Büyükgöz, 2019'dan bugüne 4.5 yılda hayata geçirdiği hizmetleri ile ilgili sunumuna devam ederken, mahalle sakinleri uzun yıllardan beri çözümünü bekledikleri tapularına kavuşmalarına rağmen imar ve inşaat izni alamamaları konusuna değinilmemesine tepki göstererek, Başkan Büyükgöz'den net bir cevap istediler.. İmar ve tapu konusunda daha sonra açıklama yapacağını dile getiren Büyükgöz "Ben buraya tapu ve imar bilgilendirmesine gelmedim. Ben buraya Gebze için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizi anlatmaya geldim. Müsade edin anlatmaya devam edeyim"  deyince vatandaşın bir kısmı salonu terkederken, bir kısmı da sesini yükselterek protesto edince ortam gerildi.. İşte o gergin anlarda bir mahalle sakininin, Başkan Büyükgöz’ün konuştuğu kürsüye doğru giderek, yüksek sesl tepkisini dile getirmesi üzerine salondaki görevli güvenlik mensubu vatandaşa müdahale ederek kürsüden uzaklaştırmaya çalıştı. Güvenlik görevlisi ile vatandaş arasındaki itişme kavgaya dönüştü.  Araya giren vatandaşlar ve diğer görevli personel kavgayı güçlükle ayırdı.. Zinnur Büyükgöz daha sonra sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda "Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerimizde İmar Planı yapmaya engel olan MSB-NATO Hava Mania Planı, girişimlerimizle revize edildi. Bu engeli kaldırdık. İmar Planımızın onay sürecini başlattık. Hayırlı olsun." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün dün akşam Belediye başkan yardımcıları ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi Halk Meclisi Toplantısında tartışma çıktı..

Beylikbağı mahallesi Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Zinnur Büyükgöz, 2019'dan bugüne 4.5 yılda hayata geçirdiği hizmetleri ile ilgili sunumuna devam ederken, mahalle sakinleri uzun yıllardan beri çözümünü bekledikleri tapularına kavuşmalarına rağmen imar ve inşaat izni alamamaları konusuna değinilmemesine tepki göstererek, Başkan Büyükgöz'den net bir cevap istediler..

İmar ve tapu konusunda daha sonra açıklama yapacağını dile getiren Büyükgöz "Ben buraya tapu ve imar bilgilendirmesine gelmedim. Ben buraya Gebze için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizi anlatmaya geldim. Müsade edin anlatmaya devam edeyim"  deyince vatandaşın bir kısmı salonu terkederken, bir kısmı da sesini yükselterek protesto edince ortam gerildi..

İşte o gergin anlarda bir mahalle sakininin, Başkan Büyükgöz’ün konuştuğu kürsüye doğru giderek, yüksek sesl tepkisini dile getirmesi üzerine salondaki görevli güvenlik mensubu vatandaşa müdahale ederek kürsüden uzaklaştırmaya çalıştı. Güvenlik görevlisi ile vatandaş arasındaki itişme kavgaya dönüştü.  Araya giren vatandaşlar ve diğer görevli personel kavgayı güçlükle ayırdı..

Zinnur Büyükgöz daha sonra sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda "Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerimizde İmar Planı yapmaya engel olan MSB-NATO Hava Mania Planı, girişimlerimizle revize edildi. Bu engeli kaldırdık. İmar Planımızın onay sürecini başlattık. Hayırlı olsun." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.