CHP ÇAYIROVA TAMAM İŞTE SIRADAKİLER

Siyaset 06.08.2023 - 21:59, Güncelleme: 06.08.2023 - 22:34
 

CHP ÇAYIROVA TAMAM İŞTE SIRADAKİLER

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli’de ilk kongre bugün Çayırova’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Binali Eniş'in başkan adaylığında tek listeyle gidilen kongrede Eniş yeniden başkan seçildi.. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) 3 Temmuz’da başlayan mahalle delege seçimleri 12 ilçede tamamlanarak 30 Temmuz’da sona erdi. İlk ilçe kongresi ise Çayırova’da gerçekleştirildi. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, eski milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve diğer ilçe başkanları ile ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımyla gerçekleştirilen CHP Çayırova kongresine mevcut Başkan Binali Eniş tek listeyle gidildi.. 6. Olağan genel Kurulunda yeniden aday olan mevcut başkan Binali Eniş yeniden seçilerek güven tazeledi. İŞTE CHP ÇAYIROVA YENİ YÖNETİMİ Rahime Bilgin, Ayhan Buğanlı, Fikri Çelik, Hasan Çolak, Nuretttin Dinler, Selensu Elidar, Nasim Eren, Ünsal Garip, Özlem Güler, Aziz Kılınç, Fatma Koçhan, Elif Sınırtaş, Abdullah Şahin, Osman Türk, Bektaş Uçan, Zafer Uyanık CHP’de ilçe kongreleri 12 Ağustos Cumartesi günü Darıca, 13 Ağustos Pazar günü Derince, 16 Ağustos Çarşamba günü Kandıra, 26 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel, 3 Eylül Pazar günü de Kartepe ilçeleri ile devam edecek. CHP Gebze ilçe kongresi de 27 Ağustos Pazar Günü Saat:10:00-17:00 arası Gebze Osman Hamdi bey kültür salonunda gerçekleştirilecek..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli’de ilk kongre bugün Çayırova’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Binali Eniş'in başkan adaylığında tek listeyle gidilen kongrede Eniş yeniden başkan seçildi..

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) 3 Temmuz’da başlayan mahalle delege seçimleri 12 ilçede tamamlanarak 30 Temmuz’da sona erdi. İlk ilçe kongresi ise Çayırova’da gerçekleştirildi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, eski milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve diğer ilçe başkanları ile ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımyla gerçekleştirilen CHP Çayırova kongresine mevcut Başkan Binali Eniş tek listeyle gidildi..

6. Olağan genel Kurulunda yeniden aday olan mevcut başkan Binali Eniş yeniden seçilerek güven tazeledi.

İŞTE CHP ÇAYIROVA YENİ YÖNETİMİ
Rahime Bilgin, Ayhan Buğanlı, Fikri Çelik, Hasan Çolak, Nuretttin Dinler, Selensu Elidar, Nasim Eren, Ünsal Garip, Özlem Güler, Aziz Kılınç, Fatma Koçhan, Elif Sınırtaş, Abdullah Şahin, Osman Türk, Bektaş Uçan, Zafer Uyanık

CHP’de ilçe kongreleri 12 Ağustos Cumartesi günü Darıca, 13 Ağustos Pazar günü Derince, 16 Ağustos Çarşamba günü Kandıra, 26 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel, 3 Eylül Pazar günü de Kartepe ilçeleri ile devam edecek.

CHP Gebze ilçe kongresi de 27 Ağustos Pazar Günü Saat:10:00-17:00 arası Gebze Osman Hamdi bey kültür salonunda gerçekleştirilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.