NAİL ÇİLER'İ MUTLU ETTİLER

Siyaset 23.06.2023 - 15:09, Güncelleme: 23.06.2023 - 15:09
 

NAİL ÇİLER'İ MUTLU ETTİLER

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'i ziyaret etti. Vekil Çiler bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından şu ifadelerle dile getirdi ''Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Sayın Rekör Yardımcısı Ercüment Çiftçi hocalarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.''
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'i ziyaret etti.

Vekil Çiler bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından şu ifadelerle dile getirdi

''Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Sayın Rekör Yardımcısı Ercüment Çiftçi hocalarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.