İDRİS DEMİR'DEN TİPİOĞLU'NA HEMŞERİ DESTEĞİ

Siyaset 11.05.2023 - 05:36, Güncelleme: 11.05.2023 - 05:36
 

İDRİS DEMİR'DEN TİPİOĞLU'NA HEMŞERİ DESTEĞİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli önceki dönem il yönetim kurulu üyesi İdris Demir, Kars'tan hemşerisi olan Ak Parti Kocaeli  Milletvekili Adayı Veysel Tipioglu'nu Çayırova'da ağırladı..  Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olan oğlu Seyyid Ali Demir ile birlikte Veysel Tipioğlu'nu, Çayırova'ya davet ederek bine yakın Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşeriler ile buluşturan İdris Demir, sosyal medyadan yaptığı destek açıklamasında da şu ifadelere yer verdi; "Kocaeli Ak parti Milletvekili Adayımız Sn Veysel Tipioglu'nu Çayırovamızda program yaparak 1000 kişiyle misafir ettik. Katkılarından dolayı Çayırova Belediye Başkanımız Sn Bünyamin Çiftçi ekibi ve Programımıza gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız. Durmak yok yola devam.Tüm hemşehrilerimizi Dostlarımızı Milletvekili Adayımız Değerli Hemşehrimiz Sn Veysel Tipioglu'nu desteklemeye onu güçlü bir şekilde meclise göndermeye davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Haydi Kocaeli el ele gönül gönüle desteklerimiz Veysel Tipioglu'na"
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli önceki dönem il yönetim kurulu üyesi İdris Demir, Kars'tan hemşerisi olan Ak Parti Kocaeli  Milletvekili Adayı Veysel Tipioglu'nu Çayırova'da ağırladı.. 

Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olan oğlu Seyyid Ali Demir ile birlikte Veysel Tipioğlu'nu, Çayırova'ya davet ederek bine yakın Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşeriler ile buluşturan İdris Demir, sosyal medyadan yaptığı destek açıklamasında da şu ifadelere yer verdi;

"Kocaeli Ak parti Milletvekili Adayımız Sn Veysel Tipioglu'nu Çayırovamızda program yaparak 1000 kişiyle misafir ettik. Katkılarından dolayı Çayırova Belediye Başkanımız Sn Bünyamin Çiftçi ekibi ve Programımıza gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız. Durmak yok yola devam.Tüm hemşehrilerimizi Dostlarımızı Milletvekili Adayımız Değerli Hemşehrimiz Sn Veysel Tipioglu'nu desteklemeye onu güçlü bir şekilde meclise göndermeye davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Haydi Kocaeli el ele gönül gönüle desteklerimiz Veysel Tipioglu'na"
Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.