BAŞKAN MUZAFFER BIYIK'TAN KAMUOYUNA DUYURU

Siyaset 10.05.2023 - 19:15, Güncelleme: 10.05.2023 - 19:23
 

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK'TAN KAMUOYUNA DUYURU

KOCAELİ HABERİ
Darıca’da yapılacak olan Termal Grup Projesi ile alakalı olarak gerçekleştirilen arsa satışında kamunun 626 Milyon 400 Bin TL zarara uğratıldığı iddiasıyla, Darıca Belediye Meclisinde, bazı meclis üyelerince gösterilen tepkisinin ardından açıklamalarda bulunarak, CHP’li meclis üyelerine seslenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “İftira atıyorsunuz” demişti. Başkan Muzaffer Bıyık bu konu ile ilgili olarak bugün facebook sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yalan üretme merkezi gibi çalışan CHP zihniyeti, kendi yalanlarına vatandaşlarımızı da alet etmeye çalışıyor. Termal Grup’a hisse satışını tüm yönleriyle şeffaf bir şekilde basın toplantısında ve canlı yayında da anlatmamıza rağmen gizli bir şekilde broşür bastırıp Darıca halkına dağıtanları vatandaşlarımızın vicdanına havale ediyoruz. FETÖ taktikleriyle milletimizin kafasında acaba bir soru işareti oluşturur muyuz diye kirli planlar yapanlar her zaman olduğu gibi yine gereken dersi pazar günü sandıkta alacaktır. Biz bu asılsız ve iğrenç iddiaları ortaya atanlar gibi rüşvet pazarlığına girmedik. Kendi belediye başkan adayınız ve ilçe başkanınız birbirini rüşvet almakla suçlarken ve parti disiplin kurulunuz soruşturma başlatıp ceza verirken bizler Darıca halkına nasıl daha iyi hizmet üretebiliriz diye çalıştık. Altını çizerek bir kez daha yineliyoruz ki arsa ve parsel satışımız olmamıştır. Tam aksine hisse üreterek belediyemize kaynak oluşturduk. Bunu da sizler gibi rüşvetle kendi cebimize değil 230 bin Darıcalı’nın adına belediyemizin kasasına aktardık. Allah’a çok şükür ki alnımız da vicdanımız da Ak. Çamur at izi kalsın anlayışıyla ürettiğiniz kendi yalanlarınıza ancak yine kendiniz inanırsınız. O attığınız çamurlar bize yapışmaz. Çünkü bizim sizler gibi rüşvetle, kirli pazarlıklarla işimiz olmaz. Bizi hırsızlıkla, çalmakla, rüşvetle suçlayamayanlar ancak arsa sattınız, belediyeyi zarara uğrattınız diyerek komik bir duruma düşüyorlar. Evet, siz de biliyorsunuz ki bizim o taraflarda bezimiz olmaz. Bu konuda hukuki süreci de başlattık. Kişi kendinden bilir işi derler. Sizinki de o hesap. Herkesi kendiniz gibi düşünerek milletimizin karşısına türlü yalanlarla çıkmanız da kaybetmenizi engelleyemeyecek. Sahada ve sandıkta kaybedeceğini gören malum zihniyetin tüm karalamalarına, tüm iftiralarına rağmen aziz milletimiz sandıkta en güzel cevabı verecektir. Çünkü en iyi hakem millettir. Terör örgütleriyle işbirliği yapanlara, iç ve dış mihraklarla kapalı kapılar ardından pazarlık masasına oturanlara, ne kadar hain, fitneci varsa hepsiyle kol kola girenlere buradan bir kez daha sesleniyoruz. Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız."   
KOCAELİ HABERİ

Darıca’da yapılacak olan Termal Grup Projesi ile alakalı olarak gerçekleştirilen arsa satışında kamunun 626 Milyon 400 Bin TL zarara uğratıldığı iddiasıyla, Darıca Belediye Meclisinde, bazı meclis üyelerince gösterilen tepkisinin ardından açıklamalarda bulunarak, CHP’li meclis üyelerine seslenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “İftira atıyorsunuz” demişti.

Başkan Muzaffer Bıyık bu konu ile ilgili olarak bugün facebook sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Yalan üretme merkezi gibi çalışan CHP zihniyeti, kendi yalanlarına vatandaşlarımızı da alet etmeye çalışıyor.
Termal Grup’a hisse satışını tüm yönleriyle şeffaf bir şekilde basın toplantısında ve canlı yayında da anlatmamıza rağmen gizli bir şekilde broşür bastırıp Darıca halkına dağıtanları vatandaşlarımızın vicdanına havale ediyoruz.
FETÖ taktikleriyle milletimizin kafasında acaba bir soru işareti oluşturur muyuz diye kirli planlar yapanlar her zaman olduğu gibi yine gereken dersi pazar günü sandıkta alacaktır.
Biz bu asılsız ve iğrenç iddiaları ortaya atanlar gibi rüşvet pazarlığına girmedik.
Kendi belediye başkan adayınız ve ilçe başkanınız birbirini rüşvet almakla suçlarken ve parti disiplin kurulunuz soruşturma başlatıp ceza verirken bizler Darıca halkına nasıl daha iyi hizmet üretebiliriz diye çalıştık.
Altını çizerek bir kez daha yineliyoruz ki arsa ve parsel satışımız olmamıştır. Tam aksine hisse üreterek belediyemize kaynak oluşturduk.
Bunu da sizler gibi rüşvetle kendi cebimize değil 230 bin Darıcalı’nın adına belediyemizin kasasına aktardık.
Allah’a çok şükür ki alnımız da vicdanımız da Ak.
Çamur at izi kalsın anlayışıyla ürettiğiniz kendi yalanlarınıza ancak yine kendiniz inanırsınız.
O attığınız çamurlar bize yapışmaz. Çünkü bizim sizler gibi rüşvetle, kirli pazarlıklarla işimiz olmaz.
Bizi hırsızlıkla, çalmakla, rüşvetle suçlayamayanlar ancak arsa sattınız, belediyeyi zarara uğrattınız diyerek komik bir duruma düşüyorlar.
Evet, siz de biliyorsunuz ki bizim o taraflarda bezimiz olmaz.
Bu konuda hukuki süreci de başlattık.
Kişi kendinden bilir işi derler. Sizinki de o hesap. Herkesi kendiniz gibi düşünerek milletimizin karşısına türlü yalanlarla çıkmanız da kaybetmenizi engelleyemeyecek.
Sahada ve sandıkta kaybedeceğini gören malum zihniyetin tüm karalamalarına, tüm iftiralarına rağmen aziz milletimiz sandıkta en güzel cevabı verecektir.
Çünkü en iyi hakem millettir.
Terör örgütleriyle işbirliği yapanlara, iç ve dış mihraklarla kapalı kapılar ardından pazarlık masasına oturanlara, ne kadar hain, fitneci varsa hepsiyle kol kola girenlere buradan bir kez daha sesleniyoruz.
Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız."
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.