GEBZELİ SOSYAL DEMOKRAT TATOĞLU'DA ORADAYDI

Siyaset 07.05.2023 - 10:51, Güncelleme: 07.05.2023 - 10:51
 

GEBZELİ SOSYAL DEMOKRAT TATOĞLU'DA ORADAYDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanı Baki Tatoğlu, yakalandığı amansız hastalık sonucu 28 Haziran 2021 tarihinde yaşamını yitirmiş ve 1989 ile 1994 yılları arasında SHP’den Gebze Belediye Meclis Üyeliği yapan ve ardından CHP ilçe ve il örgütlerinde görev yapan Baki Tatoğlu'nun vefat haberi, hem Gebzeliler hem de sosyal demokratlara arasında büyük bir üzüntü oluşturmuştu.. CHP Gebze'nin son kırk yılllık siyasi çalışmları içinde emeği olan Baki Tatoğlu'nun en büyük hayali CHP'nin iktidara gelişini görebilmekti. CHP ve Millet İİtifakının dün İstanbul Maltepe'de yüz binlerin katılımıyla gerçekleşen mitingine Baki Tatoğlu'nun eşi Nilifer Tatoğlu'da eşinin halasının oğlu CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Cavit Kapoğlu ile birlikte katılım sağlayarak "Hak Hukuk Adalet" diye slogan attı.. Nilifer Tatoğlu'nu mitingde gören Gebzeli sosyal demokratlar, onun katılımından dolayı mutlu olurken, Baki Tatoğlu'nu da hatırlayarak duygusal anlar yaşadılar..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanı Baki Tatoğlu, yakalandığı amansız hastalık sonucu 28 Haziran 2021 tarihinde yaşamını yitirmiş ve 1989 ile 1994 yılları arasında SHP’den Gebze Belediye Meclis Üyeliği yapan ve ardından CHP ilçe ve il örgütlerinde görev yapan Baki Tatoğlu'nun vefat haberi, hem Gebzeliler hem de sosyal demokratlara arasında büyük bir üzüntü oluşturmuştu..

CHP Gebze'nin son kırk yılllık siyasi çalışmları içinde emeği olan Baki Tatoğlu'nun en büyük hayali CHP'nin iktidara gelişini görebilmekti. CHP ve Millet İİtifakının dün İstanbul Maltepe'de yüz binlerin katılımıyla gerçekleşen mitingine Baki Tatoğlu'nun eşi Nilifer Tatoğlu'da eşinin halasının oğlu CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Cavit Kapoğlu ile birlikte katılım sağlayarak "Hak Hukuk Adalet" diye slogan attı..

Nilifer Tatoğlu'nu mitingde gören Gebzeli sosyal demokratlar, onun katılımından dolayı mutlu olurken, Baki Tatoğlu'nu da hatırlayarak duygusal anlar yaşadılar..  
Bir 7 kişi, sis, yol ve anıt görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.