Ali Güney; ''Bir oyunuzla çok şey değişecek''

Siyaset 30.04.2023 - 13:41, Güncelleme: 30.04.2023 - 13:41
 

Ali Güney; ''Bir oyunuzla çok şey değişecek''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, Karamürsel’de esnafı gezi, vatandaşlarla sohbet etti. Kocaeli’yi sokak sokak gezeceklerini belirten Güney, “Anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Birlikte beraberlik içerisinde kazanacağız” dedi AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, Karamürsel’de esnafı gezi, vatandaşlarla sohbet etti. Güney’e ziyaretlerinde AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Gençlik Kolları Başkanı Olcay Karataş ve İl Yöneticisi Mustafa Çimen ile teşkilat üyeleri de eşlik etti. Ziyaretlerinde 7’den 70’e Karamürsellilerden büyük ilgi ve sevgi gören Güney, 14 Mayıs seçimleri için de ‘Birlikte kazanacağız’ dedi. SOKAK SOKAK GEZİYOR Kocaeli’yi sokak sokak gezdiklerini belirten Güney, “Büyük zaferin heyecanını, Türkiye'miz için ne anlama geldiğini anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ve biliyoruz ki hep birlikte kazanacağız” dedi. Gençlerle sohbetinde AK Parti dönemindeki kazanımlar ve yeni yüzyılda elde edecekleri kazanımlarla ilgili de bilgiler aktaran Güney, “AK Parti’nin hizmetlerinin merkez odağında her zaman gençler oldu” dedi. MÜJDELERİ AKTARDI Gençlik kartı uygulaması ile de gençlere bilgi veren Güney, “Kültür ve sanat etkinliklerinden üniversiteli gençlerimizin ücretsiz veya indirimli yararlanmalarını sağlayacağız. Bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti getireceğiz” dedi. Güney, ev hanımları için de emeklilik hakkının önemli olduğunu belirterek kadınlara bilgi verdi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, Karamürsel’de esnafı gezi, vatandaşlarla sohbet etti. Kocaeli’yi sokak sokak gezeceklerini belirten Güney, “Anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Birlikte beraberlik içerisinde kazanacağız” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, Karamürsel’de esnafı gezi, vatandaşlarla sohbet etti. Güney’e ziyaretlerinde AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Gençlik Kolları Başkanı Olcay Karataş ve İl Yöneticisi Mustafa Çimen ile teşkilat üyeleri de eşlik etti. Ziyaretlerinde 7’den 70’e Karamürsellilerden büyük ilgi ve sevgi gören Güney, 14 Mayıs seçimleri için de ‘Birlikte kazanacağız’ dedi.

SOKAK SOKAK GEZİYOR
Kocaeli’yi sokak sokak gezdiklerini belirten Güney, “Büyük zaferin heyecanını, Türkiye'miz için ne anlama geldiğini anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ve biliyoruz ki hep birlikte kazanacağız” dedi. Gençlerle sohbetinde AK Parti dönemindeki kazanımlar ve yeni yüzyılda elde edecekleri kazanımlarla ilgili de bilgiler aktaran Güney, “AK Parti’nin hizmetlerinin merkez odağında her zaman gençler oldu” dedi.

MÜJDELERİ AKTARDI
Gençlik kartı uygulaması ile de gençlere bilgi veren Güney, “Kültür ve sanat etkinliklerinden üniversiteli gençlerimizin ücretsiz veya indirimli yararlanmalarını sağlayacağız. Bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti getireceğiz” dedi. Güney, ev hanımları için de emeklilik hakkının önemli olduğunu belirterek kadınlara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.