MİLLET İTTİFAKI GEBZE'DE KILIÇDAROĞLU İÇİN BULUŞTU

Siyaset 07.04.2023 - 17:04, Güncelleme: 07.04.2023 - 18:28
 

MİLLET İTTİFAKI GEBZE'DE KILIÇDAROĞLU İÇİN BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı'nın Kocaeli Milletvekili aday adayları ve Gebze'deki teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için İş Bankası önünde buluştular. Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağış buluşmasında CHP Kocaeli'nin Gebzeli Milletvekili aday adayları, SP Kocaeli Milletvekili aday adayı ve DEVA Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Kemal Memiş de hazır bulundu.. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve diğer ittifak ortaklarınında öncülük ettiği  bu buluşma için Gökhanh Orhan yaptığı çağrıda şu ifadelere yer vermişti; "CUMHURİYETİ HALK' la yeniden buluşturacak İYİlerin iktidarını kuracak Millete SAADET getirecek Yeniden DEMOKRAT TÜRKİYEYİ ayağa kaldıracak Gençlerin GELECEK kaygısını bitirecek Halkın dertlerine derman yaralarına DEVA olacak Millet ittifakı bileşenleri olarak yarın ( 07 Nisan cuma günü )saat 14:00 da bu ülkede kavgayı bitirecek , Milleti birleştirecek ve barıştıracak, yetim hakkı yememiş, kul hakkı yedirmeyecek Milletin adayı Kemal Kılıçdaroğlu na destek vermek için Gebze meydan İşbankası ve Ziraat Bankası önünde toplanıyoruz. Bitsin bu kavga diyen, Adalete ve Demokrasiye susamış, Evlatlarımızın çalınan umutlarını geri almak isteyen her vatan evladını bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı'nın Kocaeli Milletvekili aday adayları ve Gebze'deki teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için İş Bankası önünde buluştular. Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağış buluşmasında CHP Kocaeli'nin Gebzeli Milletvekili aday adayları, SP Kocaeli Milletvekili aday adayı ve DEVA Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Kemal Memiş de hazır bulundu..

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve diğer ittifak ortaklarınında öncülük ettiği  bu buluşma için Gökhanh Orhan yaptığı çağrıda şu ifadelere yer vermişti;

"CUMHURİYETİ HALK' la yeniden buluşturacak İYİlerin iktidarını kuracak Millete SAADET getirecek Yeniden DEMOKRAT TÜRKİYEYİ ayağa kaldıracak Gençlerin GELECEK kaygısını bitirecek Halkın dertlerine derman yaralarına DEVA olacak Millet ittifakı bileşenleri olarak yarın ( 07 Nisan cuma günü )saat 14:00 da bu ülkede kavgayı bitirecek , Milleti birleştirecek ve barıştıracak, yetim hakkı yememiş, kul hakkı yedirmeyecek Milletin adayı Kemal Kılıçdaroğlu na destek vermek için Gebze meydan İşbankası ve Ziraat Bankası önünde toplanıyoruz. Bitsin bu kavga diyen, Adalete ve Demokrasiye susamış, Evlatlarımızın çalınan umutlarını geri almak isteyen her vatan evladını bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.