AK PARTİ KOCAELİ'DE TEMAYYÜL BAŞLADI

Siyaset 30.01.2023 - 09:38, Güncelleme: 30.01.2023 - 11:34
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE TEMAYYÜL BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonrası vekaleten atanan Şahin Talus veya başka bir ismin kalıcı olarak il başkanlığına atanmasının ilk prosedürü olan il genelinde teşkilatlarda temayül yoklamasuı bugün yapılıyor.. Seçimlere az bir süre kalması dolayısı ile İl Başkanlığı sorununu hemen çözüme kavuşturmak için hareket geçen Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı Kocaeli'ye gönderdi.. Tülay Kaynarca, Mehmet Ellibeş'ten istifa dilekçesini aldıktan sonra, Ak Parti İlçe Başkanları ile düzenlediği toplantıda, yeni il başkanının belirlenmesi için 30 Ocak 2022 Pazartesi günü  tüm ilçelerde "temayyül yoklaması" kararı çıkmıştı.. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın başkanlık ettiği toplantıdan çıkan karar doğrultusunda, tüm ilçe teşkilatlarında bugün  yapılacak olan temayyül yoklamasında ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri "kim il başkanı olsun" sorusuna üç isim önererek görüşlerini beyan edecek..   GENEL MERKEZ TEŞKİLATLARIN GAZINI ALIYOR AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın temayül yoklamasının sonuçlarını, Kocaeli'de kimseyle paylaşmadan direk olarak Ak Parti genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e göndereceği öğrenildi.. Öte yandan Ak Parti Genel Merkezinin gerek belediye başkanlığı ve milletvekilliği gerekse de il ve ilçe başkanlıkları için zaman zaman yaptırdıkları bu tür temayyül yoklamları ile sadece teşkilatların gazını aldığı ve adayı ise illlerdeki parti içi siyasi dengelere göre belirlediği dile getiriliyor.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonrası vekaleten atanan Şahin Talus veya başka bir ismin kalıcı olarak il başkanlığına atanmasının ilk prosedürü olan il genelinde teşkilatlarda temayül yoklamasuı bugün yapılıyor..

Seçimlere az bir süre kalması dolayısı ile İl Başkanlığı sorununu hemen çözüme kavuşturmak için hareket geçen Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı Kocaeli'ye gönderdi..

Tülay Kaynarca, Mehmet Ellibeş'ten istifa dilekçesini aldıktan sonra, Ak Parti İlçe Başkanları ile düzenlediği toplantıda, yeni il başkanının belirlenmesi için 30 Ocak 2022 Pazartesi günü  tüm ilçelerde "temayyül yoklaması" kararı çıkmıştı..

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın başkanlık ettiği toplantıdan çıkan karar doğrultusunda, tüm ilçe teşkilatlarında bugün  yapılacak olan temayyül yoklamasında ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri "kim il başkanı olsun" sorusuna üç isim önererek görüşlerini beyan edecek..  

GENEL MERKEZ TEŞKİLATLARIN GAZINI ALIYOR

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın temayül yoklamasının sonuçlarını, Kocaeli'de kimseyle paylaşmadan direk olarak Ak Parti genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e göndereceği öğrenildi..

Öte yandan Ak Parti Genel Merkezinin gerek belediye başkanlığı ve milletvekilliği gerekse de il ve ilçe başkanlıkları için zaman zaman yaptırdıkları bu tür temayyül yoklamları ile sadece teşkilatların gazını aldığı ve adayı ise illlerdeki parti içi siyasi dengelere göre belirlediği dile getiriliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.